Accountants Payable Specialist (aka. ‘the credit master’)

Wat ga je doen?

Veel plezier maken en lol trappen natuurlijk! Daar begint het namelijk mee. Als je uitgelachen bent, ga je samen met je finance collega’s aan de slag en zorg je voor een perfect lopende crediteurenadministratie. We zijn een organisatie in beweging waar iedere dag wat gebeurt, ook bij finance. Bij ons is Finance geen club van suffe boekhouders, maar een afdeling die middenin onze organisatie staat en meewerkt aan het bereiken van onze organisatiedoelen.
Dagelijks zorg je voor een perfecte registratie van alle inkoopfacturen. Je bent een kei in het analyseren van verschillen en vindt het niet erg om af en toe politieagent te spelen zodat alle collega’s van andere afdelingen alles volledig en op tijd autoriseren. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de workflows binnen de workflowsystement (Medius, Accountview) en komt met voorstellen voor wijzigingen. Tevens zorg je ervoor dat we onze betalingskorting ontvangen, heel belangrijk! Kortom; een allround Accounts Payable Specialist!

Wat verwacht Prénatal van jou?

Je bent onwijs accuraat en voor jou zijn ‘de puntjes op de i’ een vanzelfsprekendheid. Plannen kun je als de beste! Je hebt een afgeronde opleiding op MBO-niveau en minimaal 5 jaar werkervaring in een financieel administratieve functie. De ideale kandidaat heeft ervaring binnen een retail of handelsorganisatie. En daarnaast ben je gewoon een hele leuke collega!

En wat betaalt dat??

Je kunt rekenen op een uitdagende baan in een inspirerende omgeving met veel verantwoordelijkheden. Als je van een gespreid bedje houdt waar je aan het begin van de dag precies weet wat je gaat doen, moet je even verder kijken. Bij ons is het een uitzondering als een dag verloopt zoals je verwacht! Als je bij ons komt werken, ga je meewerken aan de verdere ontwikkeling van onze finance afdeling!
Naast een salaris welke past bij je leeftijd en ervaring, hoort bij deze functie een lekker pakket arbeidsvoorwaarden zoals een laptop, 25 verlofdagen, opleidingsmogelijkheden, dagelijks een lekkere en gezonde lunch. Ook hebben we voor jou een aantal kortingen geregeld, zoals een collectieve ziektekostenverzekering en korting bij de sportschool. Tenslotte krijg je als werknemer van Prénatal korting op ons eigen assortiment. Maar de allerleukste arbeidsvoorwaarde is dat je in een te gek team van in totaal 10 collega’s komt te werken!

Wie zijn wij?

Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben op dit moment ongeveer 50 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores. Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Meer informatie kun je vinden op www.prenatal.nl

Leuk?
Klinkt gaaf he?! Sta je te trappelen van ongeduld om te starten, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Wil je vooraf wat meer weten over de functie, dan kun je bellen met Jos van Dalen (Finance Manager). Zijn telefoonnummer is 06-53 10 11 46. Gelijk solliciteren kan ook, gebruik dan de sollicitatiebutton. Nou…waar wacht je op??

Voor alle recruitmentbureaus: we snappen dat jullie graag mee willen helpen zoeken met deze onwijs leuke vacature, maar we gaan eerst zelf ons best doen om de allerleukste kandidaat te selecteren. Als het niet lukt, bellen wij jullie; beloofd!