Actie Coördinator

Onze afdeling Category Management is volop in beweging. Ter versterking van deze afdeling zijn wij op zoek naar een Actie Coördinator. Ben jij commercieel ingesteld, ben jij organisatorisch sterk en ben jij goed in het bewaken van overzicht? Dan is deze functie echt wat voor jou!

Wat ga je doen?
In deze functie ben je als het ware een spin in het web en sta je nauw in contact met je collega’s van onder andere Category Management, Merchandise Planning, Marketingcommunicatie en sales. Je hebt een coördinerende rol met betrekking tot alle actietrajecten en bewaakt de actiekalender. Wekelijks staan er acties gepland en jij ziet er nauw op toe dat deze planning wordt gevolgd. Je vind het leuk om een proces vloeiend te laten verlopen en mee te denken over procesverbeteringen m.b.t. het proces.

Wat verwacht Prénatal van jou?
Jij beschikt over een afgeronde HBO opleiding in een commerciële richting en bent toe aan een tweede of derde stap in jouw carrière. Jij beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, hebt commercieel inzicht en bent goed in het bewaren van overzicht. Stressbestendig en organisatorisch sterk zijn eigenschappen die jouw goed omschrijven. Daarnaast heb jij een stevige persoonlijkheid, ben je positief kritisch en durf je tegen de stroming in te zwemmen.

Wat biedt Prénatal jou?
We bieden je een uitdagende werkomgeving aan in een Retailorganisatie die volop in beweging is! Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden, met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Ook hebben we voor jou een aantal kortingen geregeld bij diverse verzekeringen zoals een collectieve ziektekostenverzekering en diverse kortingen op verzekeringen bij Centraal Beheer. Tenslotte krijg je als werknemer van Prénatal korting op ons eigen assortiment.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben op dit moment bijna 52 filialen verspreid door heel Nederland (onder andere in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht), verdeeld in Megastores en Citystores. Ons Servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Meer informatie kun je vinden op www.prenatal.nl.

Interesse?
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken.