Allround Systeembeheerder

Wat ga je doen?
Als Allround Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en ontwikkeling van de technische infrastructuur (servers, laptops, netwerk, opslagsystemen, randapparatuur en telefonie) van het Servicekantoor en alle filialen van Prénatal. Alle gebruikers moeten uiteraard op een goede en effectieve manier continue hun werkzaamheden kunnen uitvoeren en vertrouwen daarbij op jouw expertise. ICT veiligheid en ICT bedrijfscontinuïteit vormen een belangrijk onderdeel van de functie. Verder zorg je voor een tijdige, efficiënte en effectieve ondersteuning aan gebruikers, zowel op het Servicekantoor als in de filialen.

Wat verwacht Prénatal van jou?
• Het is belangrijk in deze functie dat je snel actie kunt ondernemen en problemen kunt analyseren en oplossen. Daarom moet je goed kunnen communiceren en stressbestendig zijn.
• Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau en over drie tot vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie.
• Bij voorkeur ben je op MCSA niveau gecertificeerd.
• Je hebt kennis van Windows, server en client OS.
• Je beschikt over actuele kennis van de algemene Microsoft producten als Exchange Online / Office 365 / EMS / Azure / AD / RDS, maar ook VMWare i.c.m. Vcenter.
• Kennis van scripting (Powershell / VBS) is een pré.
• kennis van ITIL processen is een pré.
• Je bent in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs.
• Tenslotte beschik je over algemene netwerkkennis waarbij je routers, switches en firewalls kunt beheren.

Wat biedt Prénatal jou?
Een leuke en belangrijke baan waarin je bijdrage er echt toe doet! Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden, met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Ook hebben we voor jou een aantal kortingen geregeld bij diverse verzekeringen zoals een collectieve ziektekostenverzekering en diverse kortingen op verzekeringen bij Centraal Beheer. Tenslotte krijg je als werknemer van Prénatal korting op ons eigen assortiment.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben op dit moment bijna 60 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores. Ons Servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst.
Meer informatie kun je vinden op www.prenatal.nl.

Interesse?
Ben jij onze nieuwe Allround Systeembeheerder? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken.