Assistant Merchandise Planner

Wat ga je doen?
Als Assistant Merchandise Planner Hardwaren ondersteun je één of meerdere Merchandise Planners bij het opstellen van (repeterende) rapportages en het zelf plaatsen van blockorders, wat bij draagt in het verhogen van de omloopsnelheid, beschikbaarheid en het verder optimaliseren van het assortiment.

Daarnaast zorg je ervoor dat leveranciers orders op de afgesproken levertijd levert en check je de orderbevestigingen en verwerk je de wijzigingen en opmerkingen vanuit de leveranciers. Ook ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen vanuit filialen en afdeling customer care, over leveringen/voorraden en beschikbaarheid van artikelen.

Je zult intensief samenwerken met het Supply Chain Team, het Product Management Team, onze leveranciers en ons DC. Natuurlijk krijg je ook de kans om kennis te maken met alle andere afdelingen binnen Prénatal.

Wat verwacht Prénatal van jou?
Je bent sociaal vaardig en schroomt niet om vragen te stellen. Je hebt een gestructureerde manier van werken, bent in staat om prioriteiten te stellen en accuraat te werken onder druk. Daarnaast ben je commercieel gedreven, enthousiast en een echte “aanpakker”.

Deze functie vraagt om analytische vaardigheden, waardoor je in staat bent om knelpunten, oplossingen en mogelijkheden voor procesverbetering te identificeren. Hiertoe beschik je ook over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, zowel in Nederlands als in Engels.

Je beschikt over een afgeronde relevante HBO-opleiding en bent een starter of hebt 1 jaar relevante ervaring binnen (Fashion) retailplanning/financiële analyses. Daarnaast beschik je over kennis van MS-Office en ERP-systemen.

Wat biedt Prénatal jou?
Een leuke en belangrijke baan waarin je bijdrage er echt toe doet! Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden, met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, door onder ander onbeperkt toegang tot het online trainingsprogramma GoodHabitz, wat je ook nog gedeeltelijk onder werktijd mag doen! Naast een salaris welke past bij je leeftijd en ervaring, hoort bij deze functie een lekker pakket arbeidsvoorwaarden zoals: 25 verlofdagen, opleidingsmogelijkheden, dagelijks een lekkere en gezonde lunch. Ook hebben we voor jou een aantal kortingen geregeld, zoals een collectieve ziektekostenverzekering en korting bij de sportschool. Tenslotte krijg je als werknemer van Prénatal korting op ons eigen assortiment.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores en natuurlijk onze gave webshop! Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Meer informatie kun je vinden op www.prenatal.nl.
Meer informatie kun je vinden op www.prenatal.nl.

Leuk?
Klinkt gaaf he?! Sta je te trappelen van ongeduld om te starten, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Wil je vooraf wat meer weten over de functie, dan kun je bellen met Mandy van Dijk, HR Business Partner op telefoonnummer 06-10891580. Gelijk solliciteren kan ook, gebruik dan de sollicitatiebutton. Nou…waar wacht je op??