Assistant Merchandise Planner Fashion

Wat ga je doen?
Als Assistant Merchandise Planner Fashion ondersteun je één of meerdere Merchandise Planners bij het plaatsen van korte termijn- en afroeporders van blockorders en het opstellen van (repeterende) rapportages, wat bij draagt in het verhogen van de omloopsnelheid, beschikbaarheid en het verder optimaliseren van het assortiment.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen vanuit filialen en afdeling customer care, over leveringen/voorraden en beschikbaarheid van artikelen. En communiceer je leveringsafwijkingen (manco’s, verkeerd geleverde artikelen, etc.) met leveranciers.

Je zult intensief samenwerken met het Supply Chain Team, het Product Management Team, onze leveranciers en ons DC. Natuurlijk krijg je ook de kans om kennis te maken met alle andere afdelingen binnen Prénatal.

Wat verwacht Prénatal van jou?
Je bent sociaal vaardig en schroomt niet om vragen te stellen. Je hebt een gestructureerde manier van werken, bent in staat om prioriteiten te stellen en accuraat te werken onder druk. Daarnaast ben je commercieel gedreven, enthousiast en een echte “aanpakker”.

Deze functie vraagt om analytische vaardigheden, waardoor je in staat bent om knelpunten, oplossingen en mogelijkheden voor procesverbetering te identificeren. Hiertoe beschik je ook over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, zowel in Nederlands als in Engels.

Je beschikt over een afgeronde relevante HBO-opleiding en bent een starter of hebt 1 jaar relevante ervaring binnen (Fashion) retailplanning/financiële analyses. Daarnaast beschik je over kennis van MS-Office en ERP-systemen.

Wat biedt Prénatal jou?
We bieden je een super uitdagende baan binnen onze gave Prénatal omgeving. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en dat alles binnen een jong en dynamisch team! Naast een salaris welke past bij je leeftijd, hoort bij deze functie een prima pakket arbeidsvoorwaarden, een laptop en lekkere gezonde lunches in onze ‘eetkamer’. Daarnaast hebben we voor jou een aantal kortingen geregeld, zoals een collectieve ziektekostenverzekering, korting bij de sportschool. Tenslotte krijg je als werknemer van Prénatal korting op ons eigen assortiment. Maar de allerleukste arbeidsvoorwaarde is dat je in een te gek Merchandise team komt te werken!

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben op dit moment ongeveer 50 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores en natuurlijk onze gave webshop! Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Meer informatie kun je vinden op www.prenatal.nl.
Meer informatie kun je vinden op www.prenatal.nl.

Leuk?
Klinkt gaaf he?! Sta je te trappelen van ongeduld om te starten, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Wil je vooraf wat meer weten over de functie, dan kun je bellen met Nynke van der Gouw (HR Advisor). Haar telefoonnummer is 06-82011739. Gelijk solliciteren kan ook, gebruik dan de sollicitatiebutton. Nou…waar wacht je op??

Voor alle recruitmentbureaus: we snappen dat jullie graag mee willen helpen zoeken met deze onwijs leuke vacature, maar we gaan eerst zelf ons best doen om de allerleukste kandidaat te selecteren. Als het niet lukt, bellen wij jullie; beloofd!

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.