Assistent Category Manager

Wat ga je doen?

Voor de afdeling Categorie Management zijn wij op zoek naar een collega die de Categorie Manager optimaal weet te ondersteunen op administratief en commercieel gebied. Jij bent enthousiast, initiatiefrijk en sterk planmatig ingesteld.
In deze functie zorg je voor de juiste registratie en coördineer jij de wisselingen van artikelen en assortimenten. Dit communiceer je zowel intern als extern. Ook zorg je voor tijdige aanlevering van rapportages en analyses zodat optimaal sturing gegeven kan worden aan de marketingmix. Daarnaast begeleid je de promoties volgens de actieplanning en coördineer je alle overige commerciële acties. Als Assistent Categorie Manager ben je de spil tussen de verschillende afdelingen en heb je regelmatig contact met leveranciers. Goede communicatieve vaardigheden zijn dan ook een must.

Wat verwacht Prénatal van jou?
 Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
 Je hebt één tot drie jaar relevante werkervaring opgedaan.
 Je hebt affiniteit met retail.
 Je beschikt over commercieel inzicht en een klantgerichte instelling.
 Je bent proactief en resultaatgericht.
 Je bent pragmatisch, een teamplayer en flexibel.
 Je werkt goed georganiseerd en nauwkeurig.
 Je hebt kennis van MS Office en van de Engelse taal.

Wat biedt Prénatal jou?
Een afwisselende, uitdagende fulltime baan bij een dynamisch bedrijf! Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden, met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen Ook hebben we voor jou een aantal kortingen geregeld, zoals een collectieve ziektekostenverzekering en korting bij diverse sportscholen. Tenslotte krijg je als werknemer van Prénatal korting op ons eigen assortiment.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben op dit moment ruim 50 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores. Ons Servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst.
Meer informatie kun je vinden op www.prenatal.nl.

Interesse?
Ben jij onze nieuwe Assistent Category Manager? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken