Assistent Category Manager Hardwaren (zwangerschapsverlof)

Ter vervanging van onze Assistent Category Manager Hardwaren, zijn wij op zoek naar iemand die onze collega gedurende haar zwangerschapsverlof kan overnemen. Ben jij op zoek naar een leuk en vooruitstrevend team waar je aan de slag kunt op voor de categorie Erop Uit? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Voor de afdeling Category Management zijn wij tijdelijk op zoek naar een collega die Remco, onze Category Manager van de productgroep ‘Erop Uit’ optimaal weet te ondersteunen op administratief en commercieel gebied. Onder deze categorie vallen alle producten die je onderweg kunt gebruiken voor je baby, zoals bijvoorbeeld draagzakken en campingbedden.

In deze functie zorg je voor de juiste registratie en coördineer jij de wisselingen van artikelen en assortimenten. Dit communiceer je zowel intern als extern. Ook zorg je voor tijdige aanlevering van rapportages en analyses zodat optimaal sturing gegeven kan worden aan de marketingmix.

Daarnaast begeleid je de promoties volgens de actieplanning en coördineer je alle overige commerciële acties van deze groep. Als Assistent Category Manager ben je de spil tussen de verschillende afdelingen en heb je regelmatig contact met leveranciers. Goede communicatieve vaardigheden zijn dan ook een must.

Wat verwacht Prénatal van jou?
• Je hebt één tot maximaal drie jaar relevante werkervaring opgedaan.
• Je hebt aantoonbare affiniteit met Retail.
• Jij bent enthousiast, initiatiefrijk en sterk planmatig ingesteld.
• Je beschikt over commercieel inzicht en een klantgerichte instelling.
• Je werkt goed georganiseerd en nauwkeurig.
• Je hebt kennis van MS Office en van de Engelse taal.

Wat biedt Prénatal jou?
We bieden je een uitdagende werkomgeving aan in een Retailorganisatie die volop in beweging is! Naast deze voordelen bieden wij jou;
• Een leuke en veelzijdige baan van 32 uur binnen onze gave Prénatal omgeving in een leuk en ambitieus team. Start 16 augustus 2021
• Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden, met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, door onder ander onbeperkt toegang tot het online trainingsprogramma GoodHabitz, wat je ook nog gedeeltelijk onder werktijd mag uitvoeren!
• Ook hebben we voor jou een aantal kortingen geregeld, zoals korting bij de sportschool.
• Tenslotte krijg je als werknemer van Prénatal 20% korting op bijna alles!

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Wij hebben filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores, Boutiques, Petit Boutiques en natuurlijk onze gave webshop!

Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Wil je nog meer informatie weten? Neem dan een kijkje op onze site; www.prenatal.nl. Voor meer vacatures bezoek je onze “Werken Bij” site; www.werkenbij.prenatal.nl

Interesse?
Ben jij onze nieuwe Assistent Category Manager? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met Leon Kort, Corporate Recruiter op telefoonnummer 06 – 31101064.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

We zijn betrokken bij ons milieu en hierdoor hebben wij een actief MVO beleid. We geven daarom de voorkeur aan collega’s die dichtbij het werk wonen en vinden het fijn als je met de fiets of het OV naar werk komt! Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.