BBL-verkoopmedewerker

Volg jij een BBL-opleiding en ben jij op zoek naar een diverse en afwisselende baan in de retail waar jij je verkoopskills verder kan ontwikkelen? Wij zoeken collega’s!

Wij bieden:
Een superleuke baan, waarin je al je kwaliteiten kwijt kunt.
Werken in een leuk en gezellig team waar geen dag hetzelfde is.
Goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, door onder ander onbeperkt toegang tot het online trainingsprogramma GoodHabitz, wat je ook nog gedeeltelijk onder werktijd mag doen!
Uiteraard krijg jij 20% korting op al je aankopen bij Prénatal.

Dit ben jij:
Een echt winkeldier (in opleiding ;)). Je krijgt energie van het helpen van klanten en halen van omzetcijfers en wilt je hierin verder ontwikkelen.
Je volgt een relevante BBL-opleiding en hebt al enige ervaring in de verkoop.
Jij hebt het liever te druk dan rustig en bent altijd op zoek naar klusjes die opgepakt kunnen worden.
Flexibel inzetbaar. Voor jou is het vanzelfsprekend dat je op de belangrijkste verkoopmomenten (weekenden, koopavonden en feestdagen) werkt.

Wat ga je doen?
Als Verkoopmedewerker ontmoet je (toekomstige) ouders én iedereen die te maken krijgt met het wonder dat nieuw leven heet. Je begroet iedere klant met je beste glimlach en adviseert ze over wiegjes, autostoelen, kinderwagens, rompertjes en tja, wat eigenlijk niet? Je luistert naar de klant en weet hun vragen om te zetten in de verkoop van één of meerdere producten. Verder zorg jij er samen met je collega’s voor dat alles die dag op rolletjes loopt en dat jullie de sales target van de dag halen.

Lijkt dit je wat?
Wil jij aan de slag naast je opleiding als Verkoopmedewerker? Dan maken we graag kennis met jou! Aarzel niet en gebruik de sollicitatiebutton hier rechtsboven.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.