Bijbaan Verkoopmedewerker

Ben jij opzoek naar een leuke bijbaan voor naast je school/studie, sport en vrienden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij zoeken nieuwe collega’s!

Wij bieden:
Een superleuke bijbaan, waarin je al je kwaliteiten kwijt kunt en geen dag hetzelfde is.
Lekker bijverdienen in een leuk en gezellig team.
Wij begrijpen dat je opleiding, sport en vrienden belangrijk voor je zijn. Bij ons ben je flexibel inzetbaar en kun je werken vanaf 6 uur per week.
Uiteraard krijg jij 20% korting op al je aankopen bij Prénatal.

Dit ben jij:
Een echt winkeldier. Je krijgt energie van het helpen van klanten en gaat samen voor de beste omzet.
Jij hebt het liever te druk dan rustig en bent altijd op zoek naar klusjes die opgepakt kunnen worden.
Flexibel inzetbaar. Je gaat doordeweeks nog naar school of loopt stage, dus voor jou is werken op koopavonden, weekenden en feestdagen dé uitkomst. Maar doordeweeks mag uiteraard ook!

Wat ga je doen?
Als Verkoopmedewerker ontmoet je (toekomstige) ouders én iedereen die te maken krijgt met het wonder dat nieuw leven heet. Je begroet iedere klant met je beste glimlach en adviseert ze over wiegjes, autostoelen, kinderwagens, rompertjes en tja, wat eigenlijk niet? Je luistert naar de klant en weet hun vragen om te zetten in de verkoop van één of meerdere producten. Verder zorg jij er samen met je collega’s voor dat alles die dag op rolletjes loopt en dat jullie de sales target van de dag halen.

Lijkt dit je wat?
Ben jij onze nieuwe Verkoopmedewerker? Aarzel dan niet en reageer snel! Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.