Bijbaan Verkoopmedewerker

Voor onze megastore in Den Bosch zijn wij op zoek naar een collega voor 6 - 12 uur per week. Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor naast je school/studie, sport en vrienden? En krijg jij energie om klanten te helpen, zodat zij tevreden en met de juiste producten de winkel uitgaan? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als Verkoopmedewerker ontmoet je (toekomstige) ouders én iedereen die te maken krijgt met het wonder dat nieuw leven heet. Je begroet iedere klant met je beste glimlach en adviseert ze over wiegjes, autostoelen, kinderwagens, rompertjes en tja, wat eigenlijk niet? Je luistert naar de klant en weet hun vragen om te zetten in de verkoop van één of meerdere producten. Verder zorg jij er samen met je collega’s voor dat alles die dag op rolletjes loopt en dat jullie de sales target van de dag halen.

Wat mag je van ons verwachten?
- Een superleuke bijbaan als verkoopmedewerker voor 6 - 12 uur per week, waarin je al je kwaliteiten kwijt kunt;
- Lekker bijverdienen in een leuk en gezellig team. Je krijgt per uur betaald volgens de Inretail cao en daarnaast betalen we je iedere maand ook gelijk je saldo verlofdagen (9,6%) en vakantiegeld (8%) uit! Lekker toch?
- Wij begrijpen dat je opleiding, sport en vrienden belangrijk voor je zijn. Bij ons ben je flexibel inzetbaar en kun je werken vanaf 6 uur per week;
- Personeelskorting van maar liefst 20% op je aankopen bij Prénatal;
- Onbeperkt toegang tot ons online trainingsplatform “GoodHabitz”, wat je ook nog gedeeltelijk onder werktijd mag doen!;

Wat kunnen wij van jou verwachten?
- Je beschikt over een relevante retail opleiding en je hebt al verkoopervaring of wil dit bij ons gaan leren;
- Je krijgt energie van het helpen van klanten en halen van omzetcijfers;
- Jij hebt het liever te druk dan rustig en bent altijd op zoek naar klusjes die opgepakt kunnen worden.
- Je bent flexibel inzetbaar. Je gaat doordeweeks nog naar school of loopt stage, dus voor jou is werken op koopavonden, weekenden en feestdagen dé uitkomst. Maar doordeweeks mag uiteraard ook!

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Wij hebben filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores, Boutiques en natuurlijk onze gave webshop!

Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Wil je nog meer informatie weten? Neem dan een kijkje op onze site; www.prenatal.nl .

Interesse?
Ben jij de perfecte collega voor in ons filiaal in Den Bosch? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

We zijn betrokken bij ons milieu en hierdoor hebben wij een actief MVO beleid. We geven daarom de voorkeur aan collega’s die dichtbij het werk wonen en vinden het fijn als je met de fiets of het OV naar werk komt!