Business Analyst Logistics

Voor onze Logistics afdeling op ons servicekantoor in Amersfoort zijn wij opzoek naar een Business Analist Logistics. Heb jij een passie voor logistiek en heb je ervaring met inkoop- en of handelsprocessen? Krijg je energie van projecten (leiden) en ben je graag de verbindende factor tussen jouw afdeling en de rest van de organisatie? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als Business Analyst Logistics ben jij de schakel tussen de business, onze Logistic Service Provider (LSP) en de teams. Je zorgt ervoor dat onze organisatie de logistieke processen en -diensten krijgen die ze nodig hebben om onze ambities en toekomstplannen te realiseren. En dit zijn er nog al wat! Je duikt diep in de zakelijke behoeften en helpt bij het definiëren van vereisten.

Naast dit alles vind je het geweldig om projecten te leiden en ben je onderdeel van projectteams als vertegenwoordiger van de afdeling Logistiek. Als Business Analist signaleer én grijp jij verbeterkansen. Je brengt behoeften in kaart om die vervolgens te onderzoeken en te vertalen naar oplossingen. Vervolgens draag je zorg voor de implementatie van de procesveranderingen, in samenwerking met andere afdelingen.

Wat mag je van ons verwachten?
Naast een superleuke en afwisselende baan kun je dit van ons verwachten:
- Een functie voor 40 uur waarin je al je kwaliteiten kwijt kunt en eigen initiatieven worden gewaardeerd;
- Een salaris wat past binnen het team, jouw leeftijd en werkervaring;
- Een team waar humor echt voorop staat, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!;
- Onbeperkt toegang tot het online trainingsprogramma GoodHabitz, wat je ook nog onder werktijd mag doen!;
- Mogelijkheid tot het nemen van sabbatical;
- Variabele bonus van maximaal 12,5% van het bruto jaarsalaris (incl. vakantiegeld);-
- Uiteraard krijg je ook 20% korting op al je aankopen bij Prénatal;

Wat verwachten wij van jou?
De passie voor Logistiek stroomt bij jou door je aderen. Binnen Prénatal werken we projectmatig; een Plan van Aanpak of voortgangsrapportage heeft voor jou geen geheimen. Verwachtingen managen is een belangrijk onderdeel van je werk.

Naast deze punten vinden we dit ook belangrijk;

- Je hebt een HBO achtergrond in een relevante Logistieke opleiding;
- Je hebt +/- 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen de Logistiek/Retail;
- Je bent in staat feedback te beoordelen en om te zetten naar acties. Niet alleen vanuit een business oogpunt, maar ook vanuit jouw afdeling;
- Je bent communicatief sterk en resultaatgericht, maar ook een echte teamspeler;
- Jij bent de aangewezen persoon om de business requirements naar voren te brengen, te vertalen naar user stories en functionele requirement;
- Kennis van (business) analyse methoden en (proces) modelleringstechnieken, zoals IREB, BPM, BPMN en UML zou super handig zijn, maar is geen vereiste.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Op dit moment tellen wij ongeveer 50 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores en natuurlijk onze gave webshop!

Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Wil je nog meer informatie weten? Neem dan een kijkje op onze site; www.prenatal.nl. Voor meer vacatures bezoek je onze “Werken Bij” site; www.werkenbij.prenatal.nl

Interesse?
Ben jij onze nieuwe Logistics Analist? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met Leon Kort, Corporate Recruiter op telefoonnummer 06 – 31101064

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

We zijn betrokken bij ons milieu en hierdoor hebben wij een actief MVO beleid. We geven daarom de voorkeur aan collega’s die dichtbij het werk wonen en vinden het fijn als je met de fiets of het OV naar werk komt!