Business Controller

Wat ga je doen?
In deze functie fungeer je als financieel business partner voor onze 58 winkels, marketing, inkoop en onze webshop. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en evalueren van business cases en je voert ad-hoc analyses uit op verzoek van je collega’s van bijvoorbeeld E-commerce of Product Management. Je inventariseert de informatiebehoefte vanuit de business en weet deze te verhalen naar rapportages en gedegen analyses, volledig afgestemd op je (interne) klant. Je verzamelt, beoordeelt en interpreteert financiële gegevens en de verwerking hiervan in andere periodieke rapportages. Daarnaast werk je samen met de business aan budgetten en forecasts.

Ook denk je mee over het verbeteren van onze rapportages, systemen en processen. Je zorgt ervoor dat de huidige procedures en interne beheersing continue worden verbeterd. Je optimaliseert de processen en procedures zodat risico’s worden beperkt en we zo effectief en efficiënt mogelijk zijn.

Wat verwacht Prénatal van jou?
Wij zijn op zoek naar een gedreven finance professional, met circa 5 tot 7 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een retail omgeving. Jij bent gewend aan het werken in een dynamische omgeving en weet hierin de structuur te bewaren. Je bent nauwkeurig, nieuwsgierig en een sterke gesprekspartner op alle niveaus binnen de organisatie.

Verder beschik jij over:
• 5 tot 7 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een retail omgeving
• Afgeronde studie in de richting van Finance / Control
• Kennis van geautomatiseerde systemen (Accountview, Medius, Steps, Qlikview)
• Basiskennis van accounting
• Analytisch sterk en resultaat- en klantgericht
• Goede beheersing van de Engelse taal

Wat biedt Prénatal jou?
Een uitdagende baan in een inspirerende omgeving met veel verantwoordelijkheden, waarin je al je kwaliteiten kwijt kunt! Verwacht geen gespreid bedje waar alles in beton gegoten is. Als je bij ons komt werken, ga je meewerken aan de ontwikkeling van de afdeling Finance & Control.
Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden, met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Ook hebben we voor jou een aantal kortingen geregeld, zoals een collectieve ziektekostenverzekering en korting bij diverse sportscholen. Tenslotte krijg je als werknemer van Prénatal korting op ons eigen assortiment.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben op dit moment ongeveer 60 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores. Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Meer informatie kun je vinden op www.prenatal.nl

Interesse?
Enthousiast geworden? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dit kan door de sollicitatiebutton te gebruiken.

Acquisitie na aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.