Category Manager Fashion Girls (tijdelijk)

Ter vervanging van onze Category Manager Fashion, zijn wij op zoek naar iemand die haar gedurende haar verlof kan overnemen. Ben jij op zoek naar een leuk en vooruitstrevend team waar je aan de slag kunt op voor de categorie Girls? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
In deze uitdagende tijdelijke functie ben je als Category Manager Fashion verantwoordelijk voor de categorie Girls Fashion. Je realiseert de ambitieuze doelstellingen van deze productgroep. Dit doe je door in samenwerking met de afdelingen Merchandise en Design, te komen tot een optimale collectie en marketingmix. Dit houdt in dat je streeft naar maximaal rendement (omzet, marge, voorraad) in relatie tot kwaliteit en service.

Zo ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en vernieuwing van het assortiment, zowel private label als A-merken, waarbij het aandeel private label het grootste is. Zorg je voor een scherp prijsbeleid en goede marges, ontwikkel je een Category Plan in samenwerking met marketing en de leveranciers en draag je zorg voor het leveranciersmanagement. Je houdt de ontwikkelingen in de markt nauwgezet in de gaten en vertaalt dit naar je eigen verantwoordelijkheidsgebieden.

Wat mag je van ons verwachten?
- Een fulltime baan van 36-40 uur p/w (voor ca. 5 maanden, start Juli);
- Een marktconform salaris;
- Reiskostenvergoeding;
- Personeelskorting van maar liefst 20% op je aankopen bij Prénatal;
- Onbeperkt toegang tot ons online trainingsplatform “GoodHabitz”;
- Flexibel werken, iets wat past bij deze tijd!

Wat kunnen wij van jou verwachten?
- Een afgeronde HBO opleiding (commerciële of Fashion gerelateerde opleiding);
- Minimaal 5 jaar ervaring als Category Manager in de Fashion bij een leverancier /of Retail organisatie;
- Ervaring met private label ontwikkeling
- Commercieel en resultaat gedreven;
- Analyserend vermogen;
- Goede onderhandelingsvaardigheden, aantoonbare ervaring in onderhandeling met merkleveranciers;
- Oplossingsgericht en creatief;
- Gestructureerd en stress bestendig;

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Wij hebben filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores, Boutiques, Petit Boutiques en natuurlijk onze gave webshop!

Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Wil je nog meer informatie weten? Neem dan een kijkje op onze site; www.prenatal.nl . Voor meer vacatures bezoek je onze “Werken Bij” site; www.werkenbij.prenatal.nl

Interesse?
Ben jij de perfecte collega voor in het team van Category Managers? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met Leon Kort, Corporate Recruiter op telefoonnummer 06 – 31101064.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

We zijn betrokken bij ons milieu en hierdoor hebben wij een actief MVO beleid. We geven daarom de voorkeur aan collega’s die dichtbij het werk wonen en vinden het fijn als je met de fiets of het OV naar werk komt!