Content Marketeer Webshop

Is alles op het gebied van online retail jouw grote passie? En wil je graag meehelpen onze webshop nog succesvoller te maken? Dan hebben wij de baan die bij jou past! Per direct zijn wij op zoek naar Content Marketeer ter versterking van het E-Commerce team.

Wat ga je doen?
In deze rol ben je verantwoordelijk voor het beheren en verbeteren van alle content op productniveau in onze Prénatal webshop: het adres voor (toekomstige) ouders en iedereen die daarbij betrokken is! Als Content Marketeer weet jij als geen ander waar onze klant naar kijkt bij het kopen van bijvoorbeeld een autostoel of kinderwagen en vertaalt deze informatie naar richtlijnen rondom productieteksten, -titels en -specificaties per productgroep. Je schrijft zelf productteksten en weet op basis van beschikbare informatie de USP’s te benoemen. Daarnaast wil jij het iedere dag een stapje beter doen en doe je voorstellen voor nieuwe mogelijkheden op het gebied van content en verbeter je interne en externe procedures voor het verkrijgen hiervan.

In deze functie werk je veel samen met leveranciers en collega’s van verschillende afdelingen, waaronder Product Management. Je rapporteert aan de Online Trading Specialist.

Wat zoeken wij?
Onze ideale collega werkt nauwkeurig, is procesgedreven, creatief en positief kritisch waardoor je altijd ruimte ziet voor verbeteringen van gebruikservaringen. Aangezien je in een dynamische omgeving komt te werken, zijn snelheid, flexibliteit en stressbestendigheid eigenschappen die jou omschrijven en kun je goed overweg met strakke deadlines. Je bent goed op de hoogte van trends en ontwikkelingen op gebied van online/mobiel. Verder komen commercieel en technisch inzicht en een flinke dosis creativiteit goed van pas in deze functie!

Daarnaast beschik je over:
- HBO werk- en denkniveau en aantoonbare relevante ervaring in een E-Commerce omgeving, binnen online retail is een pré
- Kennis van en ervaring met een Product Informatie Management systeem
- Kennis van het verbeteren van de SEO waarde van content
- Salesforce Commerce Cloud en Magnus OIL ervaring zijn een pré
- Je kunt goed uit de voeten met Excel

Wat biedt Prénatal jou?
Een leuke, uitdagende functie in een jong en enthousiast team, waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd. Ook hebben we voor jou een aantal kortingen geregeld, zoals een collectieve ziektekostenverzekering en korting bij diverse sportscholen. Tenslotte krijg je als werknemer van Prénatal korting op ons eigen assortiment.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben op dit moment bijna 60 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores. Ons Servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Meer informatie kun je vinden op www.prenatal.nl.

Interesse?
Enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Mooi! Dan zien we jou sollicitatie graag tegemoet. Solliciteren kan door op sollicitatiebutton te klikken.