Controller

Wat ga je doen?
Veel! Als Controller bij Prénatal is geen dag hetzelfde. In deze functie fungeer je als financieel business partner voor de interne afdelingen, b.v. budgethouders van winkels. Jij bent als geen ander in staat om het verhaal achter de cijfers te vertellen. Je inventariseert de informatiebehoefte vanuit de business en weet deze te vertalen naar financiële- en managementrapportages en gedegen analyses, volledig afgestemd op de (interne) klant. Je verzamelt, beoordeelt en interpreteert de financiële gegevens en de verwerking hiervan in andere periode rapportages. Je doet diepgaand onderzoek naar de kosten in de P&L.
Ook ga je meedenken over het verbeteren van rapportages, systemen en processen. Je zorgt ervoor dat de huidige procedures en interne beheersing continue worden verbeterd. Je optimaliseert de processen en procedures zodat risico's worden beperkt en we zo effectief en efficiënt mogelijk zijn.

Wie ben jij?
Allereerst natuurlijk een gezellige collega met een goede dosis humor. Je bent een gedreven finance professional met circa 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in een dynamische omgeving, het liefst retail of FMCG. Je bent een stevige gesprekspartner op alle niveaus binnen de organisatie en durft tegengas te geven. Je bent nieuwsgierig, nauwkeurig en in de hectiek ben jij in staat om structuur te bewaren.
Excel kent voor jou geen geheimen en je kunt goed overweg met geautomatiseerde systemen. Verder zul je veel gaan samenwerken met Gianfranco, onze CFO. Vloeiend Italiaans is daarom mooi meegenomen, maar als je goed bent in Engels, volstaat dat ook ;). Tevens wordt er veel waarde gehecht aan een echte teamplayer!

Wat biedt Prénatal jou?
Een uitdagende baan in een inspirerende omgeving met veel verantwoordelijkheden, waarin je al je kwaliteiten kwijt kunt! Verwacht geen gespreid bedje, waar alles in beton gegoten is. Als je bij ons komt werken, ga je meewerken aan de ontwikkeling van de afdeling Finance & Control.
Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Ook hebben we voor jou een aantal kortingen geregeld, zoals een collectieve ziektekostenverzekering en korting bij diverse sportscholen. Je kan ook deel uitmaken van een interessante bonusregeling. Tenslotte krijg je als werknemer korting op ons eigen assortiment.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben op dit moment ongeveer 50 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores. Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Meer informatie kun je vinden op www.prenatal.nl

Interesse?
Enthousiast geworden? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dit kan door de sollicitatiebutton te gebruiken.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.