Crediteuren administrateur (Accounts Payable)

Heb jij een afgeronde opleiding op financieel gebied en al relevante werkervaring opgedaan op het gebied van Crediteurenadministratie? Ben jij op je best in een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is? Lees dan snel verder! Prénatal is vol in ontwikkeling waardoor we op dit moment twee posities beschikbaar hebben bij Accounts Payable (Crediteurenadministratie), waarbij zowel een Junior collega en iemand met meer werkervaring van harte welkom zijn in het team!

Wat ga je doen?
Samen met je Finance collega’s zorg je voor een perfect lopende crediteurenadministratie. Kun jij efficiënt met je tijd omgaan en afronden wat je gedaan wilt krijgen? Ben je een kei in het analyseren van verschillen en vindt het niet erg om af en toe politieagent te spelen zodat alle collega’s van andere afdelingen alles volledig en op tijd autoriseren.

Jullie zijn verantwoordelijk voor het beheer van de factuurstroom binnen de workflowsystemen (Readsoft, Medius, Accountview) en je komt daarbij met voorstellen voor wijzigingen. Tevens zorgen jullie ervoor dat we onze betalingskorting ontvangen, heel belangrijk! Kortom; een allround functie!

Wat mag je van ons verwachten?
- Een parttime functie voor 24 – 32 uur per week;
- Een marktconform salaris;
- Reiskostenvergoeding;
- Personeelskorting van maar liefst 20% op je aankopen bij Prénatal;
- Onbeperkt toegang tot ons online trainingsplatform “GoodHabitz”;
- Ook straks na COVID-19 zullen wij een 50-50 balans tussen thuis- en op kantoor werken aanhouden;
- Flexibel werken, iets wat past bij deze tijd!

Wat kunnen wij van jou verwachten?
Je bent accuraat en voor jou zijn ‘de puntjes op de I’ een vanzelfsprekendheid. Plannen kun je als de beste! Je hebt een afgeronde opleiding op MBO-niveau en minimaal 2 jaar werkervaring in een financieel administratieve functie.

Verder beschik je over het volgende:
• De ideale kandidaat heeft ervaring binnen een Retail- of handelsorganisatie. Daarnaast ben je gewoon een hele leuke collega!
• Je hebt kennis en ervaring met relevante applicaties en automatiseringspakketten (o.a. Readsoft, Medius, Accountview of MS Dynamics 365);
• Je bent analytisch sterk.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Wij hebben filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores, Boutiques, Petit Boutiques en natuurlijk onze gave webshop!

Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Wil je nog meer informatie weten? Neem dan een kijkje op onze site; www.prenatal.nl. Voor meer vacatures bezoek je onze “Werken Bij” site; www.werkenbij.prenatal.nl.

Interesse?
Ben jij de perfecte collega voor onze Coördinator Accounts Payable; Angelique? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met Leon Kort, Corporate Recruiter op telefoonnummer 06 – 31101064.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

We zijn betrokken bij ons milieu en hierdoor hebben wij een actief MVO beleid. We geven daarom de voorkeur aan collega’s die dichtbij het werk wonen en vinden het fijn als je met de fiets of het OV naar werk komt!