CRM Marketeer

Binnen ons Omni-channel team zijn wij klaar om de next steps te zetten in persoonlijk contact met onze klanten. Daarom zijn wij ter uitbreiding van dit team op zoek naar CRM & Marketing Automation Specialist, die in de startblokken staat om zijn of haar opgedane kennis bij ons in de praktijk te brengen.

Wat ga je doen?
Als CRM & Marketing Automation Specialist wordt jij dé specialist op het gebied van al onze activiteiten met de onlangs aangeschafte licentie van de Salesforce Marketing Cloud en zal je een belangrijke rol vervullen in de ontwikkeling en uitvoering van de digitale customer engagement programma’s. Hierbij ben jij in staat om vanuit functionele wensen en behoeftes de vertaalslag te maken naar de technische vereisten om zo een optimale Customer Journey te creëren. Daarnaast zal je een cruciale rol spelen in de laatste fase van de implementatie van het Marketing Cloud project.

Ook zal jij je bezig gaan houden met het onderhouden van de integratie van marketingautomatisering en het beheren van de database met daarin veel informatie over onze (potentiële) klanten en doelgroep. Op basis van deze data breng jij behoeftes in kaart en weet deze vervolgens te vertalen naar concrete oplossingen en ideeën en werkt hierbij nauw samen met je collega’s binnen het Omni-channel team, zodat we in al onze communicatiekanalen een gepersonaliseerde boodschap kunnen verspreiden.

Wij mag je verwachten van ons?
We bieden jou een gave, nieuwe functie binnen het Omni-channel team, met veel ruimte voor initiatief en eigen inbreng.

Daarnaast bieden wij je:
- Een nieuwe functie voor 32/40 uur per week;
- Een salaris wat past bij jouw kennis en ervaring;
- Laptop van de zaak;
- Personeelskorting van maar liefst 20% op je aankopen bij Prénatal;
- Onbeperkt toegang tot ons online trainingsplatform “GoodHabitz”;
- Variabele bonus van maximaal 12,5% van het bruto jaarsalaris (incl. vakantiegeld), waarbij de hoogte afhankelijk is van de mate waarin de persoonlijke doelstellingen zijn behaald in combinatie met het behaalde bedrijfsresultaat van Prénatal;
- Een mogelijkheid tot het nemen van een sabbatical;
- Flexibel werken, ook na corona!

Wat verwachten wij van jou?
- Je hebt een Bachelor in Marketing, Business en/of Technologie afgerond;
- +/- 2 jaar ervaring met Salesforce Marketing Cloud en eventueel andere Salesforce Clouds/ Selligent Marketing Cloud een certificaat hiervan is een dikke plus;
- Het zou enorm schelen als je ervaring hebt in een rol al Product Owner;
- Iedereen omschrijft jou als dé specialist op het gebied van Salesforce;
- Eventuele basiskennis van SQL, AMPscript, HTML, CSS, API maakt jou een nóg geschiktere kandidaat!

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Op dit moment tellen wij ongeveer 50 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores en natuurlijk onze gave webshop!

Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Wil je nog meer informatie weten? Neem dan een kijkje op onze site; www.prenatal.nl . Voor meer vacatures bezoek je onze “Werken Bij” site; www.werkenbij.prenatal.nl

Interesse?
Ben jij de perfecte collega voor in ons Marketing team? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met Leon Kort, Corporate Recruiter op telefoonnummer 06 – 31101064.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

We zijn betrokken bij ons milieu en hierdoor hebben wij een actief MVO beleid. We geven daarom de voorkeur aan collega’s die dichtbij het werk wonen en vinden het fijn als je met de fiets of het OV naar werk komt!