Customer Care Representative

Wat ga je doen?
Als Customer Care Representative stap je in de wereld van jonge of aanstaande ouders (onze klanten). Jij bent voor hen het aanspreekpunt en geeft antwoord op vragen over producten, bestellingen of betalingen. Omdat het om een belangrijke gebeurtenis in hun leven gaat, verwachten ze van jou duidelijke antwoorden en een snelle en accurate afhandeling. Deze vragen komen zowel telefonisch als per e-mail binnen op de afdeling.

Wat verwacht Prénatal van jou?
Je hebt affiniteit met ons product en met onze dienst en ervaring op een afdeling met betrekking tot klantenservice is een pré. Jij hebt een enthousiaste, proactieve houding en je bent communicatief vaardig in woord en geschrift. Daarnaast weet je te anticiperen op de emotie die de klant ervaart en staan verantwoordelijkheidsgevoel en kwaliteit bij jou hoog in het vaandel. Je bent in staat om creatieve oplossingen voor de klant te bedenken en kunt zonder moeite multitasken en efficiënt werken met computersystemen. Tenslotte ben je flexibel inzetbaar in de avonden en in het weekend.

Wat biedt Prénatal jou?
Een uitdagende baan waarin je veel voor onze klanten kunt betekenen met je antwoorden. Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden, met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Ook hebben we voor jou een aantal kortingen geregeld bij diverse verzekeringen zoals een collectieve ziektekostenverzekering en diverse kortingen op verzekeringen bij Centraal Beheer. Tenslotte krijg je als werknemer van Prénatal korting op ons eigen assortiment.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben op dit moment bijna 60 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores. Ons Servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst.
Meer informatie kun je vinden op www.prenatal.nl.

Interesse?
Ben jij onze nieuwe Customer Care Representative? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.