Customer Care Representative

Wat ga je doen?
Hoe leuk is het als je bij onze klanten een rol kunt spelen in de bijzondere gebeurtenis van nieuw leven, en er voor kunt zorgen dat zij zich gehoord en geholpen voelen?

Binnen deze functie ga je voornamelijk mensen blij maken! Als Customer Care Representative stap je in de wereld van jonge of aanstaande ouders (onze klanten). Jij bent voor hen het aanspreekpunt en geeft antwoord op vragen over producten, bestellingen of betalingen.
Omdat het om een belangrijke gebeurtenis in hun leven gaat, verwachten ze van jou duidelijke antwoorden en een snelle en accurate afhandeling.

Wat mag je van ons verwachten?
Een superleuke en afwisselende baan, waarin je al je kwaliteiten kwijt kunt en eigen initiatieven worden gewaardeerd. Je werkt in een leuk en gezellig team waar geen dag hetzelfde is.

Daarnaast bieden wij de volgende zaken;
- Een passend salaris dat past bij jouw kennis en vaardigheden.
- Goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, door onder andere onbeperkt toegang tot het online trainingsprogramma GoodHabitz, wat je ook nog gedeeltelijk onder werktijd mag uitvoeren!
- Uiteraard krijg je ook 20% korting op al je aankopen bij Prénatal.
- Een laptop, om de werkzaamheden op de juiste manier te kunnen uitvoeren.

Wat verwachten wij van jou?
Anderen helpen maakt jou heel gelukkig. Vanuit je omgeving hoor je regelmatig hoe fijn het is dat je een luisterend oor biedt en je kunt inleven in een situatie. Je hebt affiniteit met ons product en met onze dienst en daarbij combineer je de ervaring op een afdeling met betrekking tot klantenservice. Doordat je goed weet te anticiperen op de emotie van de klant weet je passende adviezen en oplossingen te bieden waarin je creatief mee kunt denken. Je hebt het liever te druk dan te rustig en laat je niet gek maken in piekmomenten.

Verder neem jij mee;
- Een minimaal MBO diploma;
- Ervaring (op een klantenservice) in de retail of hospitality is helemaal mooi meegenomen;
- Verantwoordelijkheidsgevoel, die jij hoog in het vaandel hebt staan.
- Jij hebt een enthousiaste, proactieve houding en je bent communicatief vaardig in woord en geschrift.
- Ook maak jij je het efficiënt werken met computersystemen snel eigen.
- Last but not least ben je flexibel inzetbaar in de avonden en in het weekend.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Op dit moment tellen wij veel filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores en natuurlijk onze gave webshop!

Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Wil je nog meer informatie weten? Neem dan een kijkje op onze site; www.prenatal.nl. Voor meer vacatures bezoek je onze “Werken Bij” site; www.werkenbij.prenatal.nl

Interesse?
Ben jij onze nieuwe Customer Care Representative? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met Leon Kort, Corporate Recruiter op telefoonnummer 06 – 31101064.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

We zijn betrokken bij ons milieu en hierdoor hebben wij een actief MVO beleid. We geven daarom de voorkeur aan collega’s die dichtbij het werk wonen en vinden het fijn als je met de fiets of het OV naar werk komt!