Data Analist

Wat ga je doen?
Als Qlikview Developer ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de Business behoefte naar Business Intelligence oplossingen. Verder ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren, beheren en analyseren van de Prénatal Qlikview oplossingen. Daarbij is het van belang dat je de gevraagde aanpassingen en oplossingen goed documenteert en de key gebruikers begeleid in het gebruik van de tooling.

Wat verwacht Prénatal van jou?

• Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding
• Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring met het ontwikkelen van Qlikview oplossingen
• Je hebt kennis van SQL
• Je hebt ervaring met het koppelen van ERP systemen
• Kennis van ETL is een pré
• Je bent analytisch vaardig
• Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal

Wat biedt Prénatal jou?
Een leuke en belangrijke baan waarin je bijdrage er echt toe doet! Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden, met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Ook hebben we voor jou een aantal kortingen geregeld bij diverse verzekeringen zoals een collectieve ziektekostenverzekering en diverse kortingen op verzekeringen bij Centraal Beheer. Tenslotte krijg je als werknemer van Prénatal korting op ons eigen assortiment.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben op dit moment bijna 52 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores. Ons Servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst.
Meer informatie kun je vinden op www.prenatal.nl.

Interesse?
Ben jij onze nieuwe Qlikview Developer? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.