Floormanager Fashion

Voor onze Megastore in Amsterdam Woonplaza zijn wij met spoed op zoek naar een Floormanager Fashion die onze Storemanager Esmeralda gaat ondersteunen in de dagelijkse gang van zaken. Heb jij gevoel voor mode en krijg jij energie van het coachen en ontwikkelen van collega’s? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als Floormanager Fashion ben jij dé specialist in onze winkel op gebied van al onze fashion artikelen: positiemode, rompertjes, jasjes en noem maar op. Je krijgt te maken met klanten die graag jouw advies willen over alles wat ze nodig hebben tijdens de zwangerschap, maar ook in de eerste dagen en jaren na de geboorte. Dit doe je door goed te luisteren, hun wensen te begrijpen en deze te vertalen naar onze producten.

Verkoop skills zijn dus zeker nodig in deze rol! Maar naast dat je hier zelf een kei in moet zijn, zorg jij er ook voor dat je collega’s zich ontwikkelen door ze te coachen op het gebied van verkoopvaardigheden en vakkennis.

Wat mag je verwachten van ons?
Een superleuke en afwisselende baan, waarin je al je kwaliteiten kwijt kunt en eigen initiatieven worden gewaardeerd. Daarnaast bieden wij je:

- Een baan in een leuk en gezellig team waar geen dag hetzelfde is;
- Een leidinggevende rol binnen 1 van onze leuke verkoopteams;
- Goede arbeidsvoorwaarden;
- Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door onder ander onbeperkt toegang tot het online trainingsprogramma GoodHabitz, wat je ook nog onder werktijd mag uitvoeren!
- Uiteraard krijg jij 20% korting op al je aankopen bij Prénatal.

Wat verwachten wij van jou?
Jij ben een echt winkeldier. Je krijgt energie van het helpen van klanten, halen van omzetcijfers en het coachen van collega’s op de vloer. Daarnaast vinden we het gaaf als je over de volgende zaken beschikt:

- Je bent op de hoogte van alle ins- en outs van de hedendaagse mode.
- Jij hebt het liever te druk dan rustig en bent altijd op zoek naar klusjes die opgepakt kunnen worden.
- Je bent positief kritisch, denkt in mogelijkheden en kansen.
- Je bent flexibel inzetbaar. Voor jou is het vanzelfsprekend dat je op de belangrijkste verkoopmomenten (weekenden, koopavonden en feestdagen) werkt.
- Verder beschik je over minimaal een afgeronde MBO opleiding en hebt minimaal 3 jaar verkoopervaring binnen winkels met veel klantcontact, zoals bijvoorbeeld een kleding- of schoenenwinkel.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Op dit moment tellen wij ongeveer 50 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores, Citystores, Boutiques en natuurlijk onze gave webshop!

Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Wil je nog meer informatie weten? Neem dan een kijkje op onze site; www.prenatal.nl . Voor meer vacatures bezoek je onze “Werken Bij” site; www.werkenbij.prenatal.nl

Interesse?
Ben jij de perfecte collega voor in ons verkoop team? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met Leon Kort, Corporate Recruiter op telefoonnummer 06 – 31101064.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

We zijn betrokken bij ons milieu en hierdoor hebben wij een actief MVO beleid. We geven daarom de voorkeur aan collega’s die dichtbij het werk wonen en vinden het fijn als je met de fiets of het OV naar werk komt!