Floormanager Hardwaren

Wat voor autostoeltje hebben wij nodig? Hoe werkt Isofix? Welke kinderwagen is handig als je op drie hoog woont? Is een plankje boven de commode écht handig? Als Floormanager Hardwaren ben jij in onze winkel dé vraagbaak op het gebied van alle ‘hardware’ zoals kinderwagens en buggy’s Klanten komen naar jou toe met vragen over alles wat ze nodig hebben tijdens de zwangerschap en in de eerste dagen, maanden en jaren na de geboorte van hun kindje.

Dit is nou typísch jij!
Onze klanten moeten blindelings kunnen vertrouwen op jouw advies. Jij wil dan ook niks liever dan mensen helpen en écht goed adviseren. Dat zit in jouw bloed. Door je open en vriendelijke uitstraling komen klanten graag naar je toe en door je kennis en ervaring weet je dat vertrouwen waar te maken. Dat geldt overigens ook voor je band met je collega’s. Zij zien jou als coach en vraagbaak en willen graag van je leren. Als jij regelmatig van vrienden en familie hoort dat je zo’n sterk inlevingsvermogen hebt - gecombineerd met goede verkoopkwaliteiten - dan is dit de baan voor jou!

Hoe ziet jouw dag eruit?
Wanneer jij ’s morgens de winkel in komt werp je meteen een blik op de plekken waar hardwaren geëtaleerd worden: staat alles er netjes bij? Als er nieuwe producten zijn geleverd, zorg je dat je snel alle ins- en outs weet. Het liefst maak je zelf even een rondje in de winkel met een nieuwe kinderwagen: hoe voelt hij? En hoe klap je ‘m snel in en uit?. Je checkt in het magazijn waar je nog veel voorraad van hebt, zodat je team zich daar vandaag extra op kan richten. Zodra de winkeldeur opengaat, sta jij klaar voor klanten. Als Floormanager Hardwaren zorg je er daarnaast ook voor dat de vakkennis en verkoopvaardigheden van onze medewerkers op peil blijft door ze te informeren en te coachen. Als jouw team de salestarget van de dag WEER behaald heeft, sta jij ze achter de schermen op de wachten met een high five!

Wij vragen:
• Een afgeronde Mbo-opleiding en minimaal 3 jaar verkoopervaring binnen winkels met veel klantencontact en gerichte verkoop,
• Je hebt al enige ervaring als ‘meewerkend voorman’ in een winkel en vind het leuk mensen te coachen en te begeleiden
• Werken op de belangrijkste verkoopmomenten (weekenden, koopavonden en feestdagen) zie je als vanzelfsprekend. Ook is een flexibel werkrooster voor jou goed inpasbaar.

Wij bieden:
• Een uitdagende baan waarin je al je verkoopkwaliteiten kwijt kunt!
• Goede arbeidsvoorwaarden, met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
• Een collectieve ziektekostenverzekering.
• Uiteraard krijg je korting op ons eigen assortiment. Dat is toch weer mooi meegenomen!

Wie zijn wij?
Prénatal is niet zomaar een winkel met baby- en kinderspullen, maar echt een begrip in Nederland. Wij vinden het een grote eer dat we sinds 1959 onderdeel mogen zijn van opgroeiend leven: het mooiste dat er is! We hebben op dit moment ongeveer 50 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores. Ons hoofd- en servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in een prachtig pand in Amersfoort Vathorst.

Meer informatie kun je vinden op www.prenatal.nl.

Interesse?
Ben jij onze nieuwe Floormanager Hardwaren? Dan maken we graag kennis met jou! Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.