Floormanager Hardwaren

Voor ons warenhuis in Venlo zijn wij op zoek naar een Floormanager Hardwaren. Ben jij een geboren verkoper en krijg jij energie van het coachen en ontwikkelen van collega’s? Lees dan snel verder!

Wij bieden:
Een superleuke en afwisselende baan, waarin je al je kwaliteiten kwijt kunt en eigen initiatieven worden gewaardeerd.
Werken in een leuk en gezellig team waar geen dag hetzelfde is.
Goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, door onder ander onbeperkt toegang tot het online trainingsprogramma GoodHabitz, wat je ook nog gedeeltelijk onder werktijd mag doen!
Uiteraard krijg jij 20% korting op al je aankopen bij Prénatal.

Dit ben jij:
Een echt winkeldier. Je krijgt energie van het helpen van klanten, halen van omzetcijfers en het coachen van collega’s op de vloer.
Een geboren verkoper en weet het vertrouwen van de klant waar te maken.
Jij hebt het liever te druk dan rustig en bent altijd op zoek naar klusjes die opgepakt kunnen worden.
Je bent positief kritisch, denkt in mogelijkheden en kansen.
Flexibel inzetbaar. Voor jou is het vanzelfsprekend dat je op de belangrijkste verkoopmomenten (weekenden, koopavonden en feestdagen) werkt.

Verder beschik je over minimaal een afgeronde MBO opleiding, en hebt minimaal 3 jaar verkoopervaring binnen winkels met veel klantcontact, zoals bijvoorbeeld een consumentenelektronica- of sportwinkel, bouwmarkt of winkel met baby-artikelen.

Wat ga je doen?
Als Floormanager Hardwaren ben jij dé specialist in onze winkel op het gebied van autostoeltjes, kinderwagens, buggy’s en meubeltjes. Je krijgt te maken met klanten die graag jouw advies willen over alles wat ze nodig hebben in de eerste dagen en jaren na de geboorte. Dit doe je door goed te luisteren, hun wensen te begrijpen en deze te vertalen naar onze producten. Verkoopskills zijn dus zeker nodig in deze rol! Maar naast dat je hier zelf een kei in moet zijn, zorg jij er ook voor dat je collega’s zich ontwikkelen door ze te coachen op het gebied van verkoopvaardigheden en vakkennis.

Lijkt dit je wat?
Ben jij onze nieuwe Floormanager Hardwaren? Dan maken we graag kennis met jou! Aarzel niet en gebruik de sollicitatiebutton hier rechtsboven.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.