Floormanager in opleiding

Als Floormanager in opleiding wordt jij in onze winkel opgeleid tot dé specialist op het gebied van rompertjes, zwangerschapskleding, kinderwagens, wiegjes etc. Je krijgt te maken met klanten die graag jouw advies willen over alles wat ze nodig hebben tijdens de zwangerschap en in de eerste dagen, maanden en jaren na de geboorte van hun kindje. Dat doe je door goed te luisteren, hun wensen te begrijpen en deze te vertalen naar onze producten. Er wordt dus veel gevraagd van jouw verkoopkwaliteiten!

Daarnaast zorg je er als Floormanager voor dat de vakkennis en verkoopvaardigheden van onze medewerkers van de afdeling op peil blijft door ze te informeren en te coachen.

Wat verwacht Prénatal van jou?
Een heleboel, want onze klanten moeten blindelings kunnen vertrouwen op jouw advies. Verkopen zit dan ook in je bloed. Door je uitstraling komen klanten graag naar je toe en door je kennis en ervaring weet je dat vertrouwen waar te maken. Dat geldt overigens ook voor je band met onze medewerkers. Zij zien jou als coach en vraagbaak en willen graag van je leren.

Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding en hebt minimaal 3 jaar verkoopervaring binnen winkels met veel klantencontact en gerichte verkoop, zoals bijvoorbeeld een kledingwinkel, sportwinkel, schoenenwinkel of een winkel met baby-artikelen. Daarnaast ben je op de hoogte van alle ins-en-outs van de hedendaagse mode.

Werken op de belangrijkste verkoopmomenten (weekenden, koopavonden en feestdagen) zie je als vanzelfsprekend. Ook is een flexibel werkrooster voor jou goed inpasbaar.

Wat biedt Prénatal jou?
Een uitdagende baan waarin je al je verkoopkwaliteiten kwijt kunt! Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden, met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Ook hebben we voor jou een aantal kortingen geregeld, zoals een collectieve ziektekostenverzekering en korting bij diverse sportscholen. Tenslotte krijg je als werknemer van Prénatal korting op ons eigen assortiment.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben op dit moment bijna 50 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores. Ons Servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst.
Meer informatie kun je vinden op www.prenatal.nl.

Interesse?
Ben jij onze nieuwe Floormanager? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.