HR Adviseur

Wat ga je doen?

Veel plezier maken en lol trappen natuurlijk! Daar begint het namelijk mee. Daarnaast ben je samen met je HR collega’s verantwoordelijk voor de HR support van onze prachtige winkels en een aantal afdelingen op ons servicekantoor. Dit houdt concreet in dat je het ene moment bezig bent met de recruitment van een nieuwe Storemanager en het andere moment in gesprek bent met een Salesmanager over een langdurig zieke medewerker.
Naast de support van onze day-to-day business krijg je verschillende HR projecten die jij leuk vindt en die passen bij jouw ontwikkeling. Er staan dit jaar verschillende super leuke projecten op de rol: Afas naar een volgend level, ontwikkeling employee experience & onboarding, opleidingstraject voor onze stores etc. Bij één of meer van deze projecten ga je een actieve rol spelen.

Naast dat je gewoon een hele leuke collega bent waarmee we kunnen lachen en die uitblinkt in taarten bakken, ben je een kei in je HR vak. Je bent inhoudelijk goed op de hoogte van wat er speelt en aangezien je van nature daadkrachtig en overtuigingskracht hebt, zorg jij ervoor dat jouw advies gedragen wordt.

Wat verwacht Prénatal van jou?

Resultaatgerichtheid, beïnvloeden en sensitiviteit zijn drie belangrijke kwaliteiten van jou! Je hebt een afgeronde opleiding op HBO-niveau en ongeveer 4-5 jaar werkervaring in een HR adviesfunctie. Je bent toe aan je 2de stap binnen je carrière. De ideale kandidaat heeft HR ervaring binnen de retail. En daarnaast ben je gewoon een hele leuke collega!

En wat betaalt dat??
Een uitdagende baan in een inspirerende omgeving met veel verantwoordelijkheden, waarin je al je kwaliteiten kwijt kunt. Als je van een gespreid bedje houdt waar je aan het begin van de dag precies weet wat je gaat doen, moet je even verder kijken. Bij ons is het een uitzondering als een dag verloopt zoals je verwacht! Als je bij ons komt werken, ga je meewerken aan de ontwikkeling van onze afdeling!
Naast een salaris welke past bij je leeftijd en ervaring, hoort bij deze functie een lekker pakket arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, een bonus, laptop, telefoon en opleidingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Ook hebben we voor jou een aantal kortingen geregeld, zoals een collectieve ziektekostenverzekering en korting bij de sportschool. Tenslotte krijg je als werknemer van Prénatal korting op ons eigen assortiment. Maar de allerleukste arbeidsvoorwaarde is dat je in een te gek team van in totaal 6 HR’ers komt te werken!

Wie zijn wij?

Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben op dit moment ongeveer 60 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores. Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Meer informatie kun je vinden op www.prenatal.nl


Leuk?
Klinkt gaaf he?! Sta je te trappelen van ongeduld om te starten, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Wil je vooraf wat meer weten over de functie, dan kun je bellen met Maryse Verzuu (Head of HR). Haar telefoonnummer is 06-13 12 33 36. Gelijk solliciteren kan ook, gebruik dan de onderstaande sollicitatiebutton. Nou…waar wacht je op??

Voor alle recruitmentbureaus: we snappen dat jullie graag mee willen helpen zoeken met deze onwijs leuke vacature, maar we gaan eerst zelf ons best doen om de allerleukste kandidaat te selecteren. Als het niet lukt, bellen wij jullie; beloofd!