IT Project Manager

Wat ga je doen?

Als IT Project Manager ben jij dé partner voor de business teams van onze retail organisatie met betrekking tot het invoeren van IT vernieuwingen. Dankzij jouw ervaring met het implementeren van IT oplossingen ben je in staat overzicht en structuur te brengen in complexe IT-projecten, mensen enthousiast te krijgen en te zorgen dat de projecten binnen tijd, budget en conform specificaties worden opgeleverd.

Aangezien er voor de komende jaren veel verschillende ICT verbeteringen in de planning staan, zijn wij zoek naar een ervaren IT Project Manager. Gezien je brede scope over de hele organisatie rapporteer je aan Douk, onze Head of Projects & Processes. In praktijk werk je veelal binnen het ICT team samen met 8 collega’s en samen zijn jullie verantwoordelijk voor het projectmatig doorvoeren van grote wijzigingen hoofdzakelijk op het gebied van ERP, logistiek en warehouse management. Daarnaast zal je intensief samen werken met onze eindgebruikers, applicatieconsultants of –ontwikkelaars.

Je informeert proactief richting de gebruikers over de nieuwe mogelijkheden en verbeteringen. Je doet dit door een duidelijke scope af te spreken en die actief te bewaken. Je bent hét aanspreekpunt voor collega’s wanneer ze vragen hebben over de verschillende oplossingen. Je kunt goed omgaan met stakeholders en weet jouw feedback meteen toe te passen in het doorvoeren van aanpassingen.

Wat verwacht Prénatal van jou?
IT projectmanagement is helemaal jouw ding! Je bent proactief en flexibel, maar kunt ook vasthouden aan ingezette koers. Je bent geen ICT’er die de hele dag met z’n hoofd in een laptop zit, maar je zoekt de collega’s in de business op, maakt verbinding en zorgt dat IT meer en meer gaan bijdragen aan onze business. We verwachten dus best veel van je!

Als onderstaand rijtje kunt afvinken, dan pas je super goed:
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (opleiding op het gebied van IT, Bestuurlijke informatiekunde, Bedrijfskunde of Verandermanagement)
Je hebt minimaal 3-5 jaar projectmanagement ervaring
Je hebt bij voorkeur kennis van ERP en inkoop-, logistieke- en financiële processen
Ervaring met en certificering in Prince2, IPMA, PMP en Agile zijn een grote pré
Als je ook nog kennis van retail processen hebt, dan willen we vandaag nog met je in gesprek!

En wat betaalt dat??
We bieden je een super uitdagende baan binnen onze dynamische Prénatal omgeving. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en dat alles binnen een jong en dynamisch team! Naast een salaris welke past bij je leeftijd, hoort bij deze functie een prima pakket arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vrije dagen op jaarbasis, bonusregeling, laptop, pensioenregeling en lekkere gezonde lunches in onze ‘eetkamer’. Daarnaast hebben we voor jou een aantal kortingen geregeld, zoals een collectieve ziektekostenverzekering en korting bij de sportschool. Tenslotte krijg je als werknemer van Prénatal korting op ons eigen assortiment. Maar de allerleukste arbeidsvoorwaarde is dat je in een te gek ICT team komt te werken!

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben op dit moment ongeveer 50 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores en natuurlijk onze gave webshop! Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Meer informatie kun je vinden op www.prenatal.nl.

Leuk?
Klinkt gaaf he?! Sta je te trappelen van ongeduld om te starten, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Wil je vooraf wat meer weten over de functie, dan kun je bellen met Douk Slot (Head of Projects & Processes). Zijn telefoonnummer is 06-44 30 59 28. Gelijk solliciteren kan ook, gebruik dan de sollicitatiebutton. Nou…waar wacht je op??

Voor alle recruitmentbureaus: we snappen dat jullie graag mee willen helpen zoeken met deze onwijs leuke vacature, maar we gaan eerst zelf ons best doen om de allerleukste kandidaat te selecteren. Als het niet lukt, bellen wij jullie; beloofd!