Junior Designer

Heb je altijd al een voorliefde voor fashion voor kids gehad en heb je een sterke voorkeur voor het ontwerpen van inspirerende artworks, specifiek voor de allerkleinsten? Goed nieuws! Wij zoeken een Junior designer met passie voor de babybranche.

Wat ga je doen?
De Retail markt is continue in beweging, het zoeken naar (fashion) trends en het ontwikkelen van een visie over onze klant staat centraal in het ontwerpproces voor het hele design team.
Als Junior Designer werk je ondersteunend aan de Fashion Designers in de breedste zin. Je wordt onder andere betrokken bij het ontwikkelen van diverse styles, print en dessins voor verschillende productgroepen (Boys/Girls/Accessoires).

Wat verwacht Prénatal van jou?
Onze ideale kandidaat beschikt over HBO werk- en denkniveau en heeft 1 of 2 jaar ervaring in een Retail bedrijf, bij voorkeur in babyrichting. Daarnaast kun je goed overweg met Illustrator, heb je oog voor detail en ben gedreven om samen het beste resultaat te behalen. Je bent creatief met een commerciële blik en hebt goede contactuele eigenschappen.

Wat biedt Prénatal jou?
We bieden je een uitdagende werkomgeving aan in een Retailorganisatie die volop in beweging is! Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden, met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je wordt onderdeel van een gepassioneerd, gezellig design team van zes personen, met een creatieve no-nonsense instelling. Gelijkwaardigheid en humor maakt ons team én Prénatal succesvol.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben op dit moment bijna 52 filialen verspreid door heel Nederland (onder andere in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht), verdeeld in Megastores en Citystores. Ons Servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Meer informatie kun je vinden op www.prenatal.nl.

Interesse?
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken. Wil je meer informatie over de vacature of het werken bij Prénatal? Neem dan contact op met Mandy, HR Adviseur op telefoonnummer 06-10891580.