Lead Webdesigner

Ter tijdelijke vervanging van onze Lead Webdesigner, zijn wij op zoek naar iemand die haar gedurende haar verlof kan overnemen. Is alles op het gebied van online Retail jouw grote passie? En wil je graag meehelpen onze webshop nog succesvoller te maken? Dan hebben wij de baan die bij jou past!

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s werk je aan de door ontwikkeling en het beheer van onze website waarbij je marketing campagnes tijdig door vertaalt naar de webshop in samenwerking met de Digital Designer en Junior Webdesigner. Binnen je dagelijkse taken zul je verantwoordelijk zijn voor het vormgeven en vergroten van de functionaliteit en effectiviteit van de website en de online communicatie op de website, met als doel het vergroten van de gebruiksvriendelijkheid van de website en het verhogen de conversie. Dit betreft een zelfstandige functie waarin we verwachten dat je zelf de urgente projecten opmerkt en oppakt!

Voor jou als creatieveling is het nét zo belangrijk om het design te blijven optimaliseren en de website inspirerend te houden… Onze klanten moeten niet alleen verleid worden, klanten moeten producten kunnen ontdekken en in de wereld kunnen stappen van aanstaande ouders… Een verlengstuk van onze stores dus! Vanuit onze Omnichannel strategie is onze webshop het uithangbord voor alle Prénatal winkels maar daarbij zelf ook de grootste winkel.

Wat mag je van ons verwachten?
- Een fulltime baan van 32/38 uur p/w (voor ca. 5 maanden);
- Functie start: Augustus 2021;
- Een marktconform salaris;
- Reiskostenvergoeding;
- Personeelskorting van maar liefst 20% op je aankopen bij Prénatal;
- Flexibel werken, iets wat past bij deze tijd!

Wat kunnen wij van jou verwachten?
- HBO werk- en denkniveau
- Minimaal 2-3 jaar relevante ervaring als designer in een e-commerce omgeving;
- Kennis van en ervaring met Illustrator, Photoshop, Figma, HTML5 en/of CSS (op Windows);
- Een portfolio met voorbeelden van jouw werk waar je trots op bent;
- Je wilt het team naar een hoger niveau brengen en stuurt daarom positief aan;
- Je begrijpt onze doelgroep en leeft je hierbij in tijdens je werk;
- Ervaring en affiniteit met user experience en conversieoptimalisatie(tools);
- Ervaring met Salesforce Commerce Cloud is een pré.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Wij hebben filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores, Boutiques, Petit Boutiques en natuurlijk onze gave webshop!

Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Wil je nog meer informatie weten? Neem dan een kijkje op onze site; www.prenatal.nl . Voor meer vacatures bezoek je onze “Werken Bij” site; www.werkenbij.prenatal.nl

Interesse?
Ben jij de perfecte collega voor in het E-commerce team? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met Leon Kort, Corporate Recruiter op telefoonnummer 06 – 31101064.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

We zijn betrokken bij ons milieu en hierdoor hebben wij een actief MVO beleid. We geven daarom de voorkeur aan collega’s die dichtbij het werk wonen en vinden het fijn als je met de fiets of het OV naar werk komt!