Logistic Analyst

Wat ga je doen?
Als Logistics Analist vorm je dé schakel tussen de interne afdelingen en onze externe logistieke dienstverleners. Dit betekent dat je zowel informatie als activiteiten coördineert en je de kwaliteit bewaakt van onze logistieke basisprocessen. Jij weet als geen ander hoe belangrijk een goede samenwerking is met de logistieke dienstverleners en bent dan ook verantwoordelijk voor het dagelijkse contact. Je bent hierbij bezig met inzicht verkrijgen en opvolgen van de E-commerce mispicks, het controleren en doorbelasten van facturen en stelt merge voorstellen op voor het distributie centrum.

Tevens ben je verantwoordelijk voor het forecasten en bestellen van de consumables. Ook stel je de service niveaus vast van de diverse Prénatal formules, je analyseert en signaleert knelpunten en kostenbesparingen en komt met verbeteringsvoorstellen.

Wat verwacht Prénatal van jou?
Je hebt een afgeronde MBO opleiding in de richting van Logistiek/Supply Chain en minimaal 3 jaar werkervaring in en retailomgeving. Je kunt goed overweg met ERP en WM (Warehouse Management) systemen. Daarnaast ben je analytisch scherp en positief kritisch, waardoor je altijd denkt in oplossingen en mogelijkheden. Verder ben je commercieel sterk, klant- en omgevingsbewust en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat biedt Prénatal jou?
Een uitdagende baan in een inspirerende omgeving met veel verantwoordelijkheden, waarin je al je kwaliteiten kwijt kunt! Verwacht geen gespreid bedje, waar alles in beton gegoten is. Als je bij ons komt werken, ga je meewerken aan de ontwikkeling van de afdeling Logistics.

Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Ook hebben we voor jou een aantal kortingen geregeld, zoals een collectieve ziektekostenverzekering en korting bij diverse sportscholen. Tenslotte krijg je als medewerker van Prénatal uiteraard korting op ons eigen assortiment.

Interesse?
Ben jij onze nieuwe Medewerker Logistics? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Dat kan door onderstaande sollicitatiebutton te gebruiken.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.