Magazijnmedewerker

Over Prénatal
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Prénatal is verspreid door heel Nederland, op dit moment zijn er ongeveer 50 winkels verdeeld in Megastores en Citystores. Daarbij is ons servicekantoor, Prénatal Hearts, gevestigd in Amersfoort Vathorst.

Werkzaamheden:
Als Magazijnmedewerker bij Prénatal zorg jij ervoor dat het magazijn netjes en op orde is. Daarbij help je in de winkel met het verkopen van de artikelen en het adviseren van klanten voor een uitstekende service. Dit doe je samen met een team van leuke collega’s in een prettige werkomgeving bij een dynamische organisatie.

Wat verwacht Prénatal van jou?
* Je bent vriendelijk en behulpzaam;
* Je bent klantgericht en resultaatgericht ingesteld;
* Je beschikt over commerciële en communicatieve vaardigheden;
* Je bent flexibel en weet van aanpakken.
* Werken op de belangrijkste verkoopmomenten (weekenden, koopavonden en feestdagen) zie je als vanzelfsprekend. Een flexibel werkrooster voor jou goed inpasbaar.

Wat bieden wij jou?
Als jij bij Prénatal komt werken, bieden wij jou een uitdagende baan met een goed salaris, korting op het assortiment, doorgroeimogelijkheden en kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?
Is je interesse gewekt en herken jij je zelf in het bovenstaande functieprofiel? Reageer dan direct op deze vacature, want wij zijn heel benieuwd naar jouw sollicitatie.

Integriteitscontrole
Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.