Medewerker Winkelmagazijn

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in de retail? Vind jij het heerlijk om je handen uit de mouwen te steken en hou je ervan als alles netjes en opgeruimd is? Dat is mooi, want wij zijn op zoek naar een collega voor ons winkelmagazijn!

Wij bieden:
Een leuke en afwisselende baan, waarin je al je kwaliteiten kwijt kunt.
Werken in een leuk en gezellig team waar geen dag hetzelfde is.
Goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, door onder ander onbeperkt toegang tot het online trainingsprogramma GoodHabitz, wat je ook nog gedeeltelijk onder werktijd mag doen!
Uiteraard krijg jij 20% korting op al je aankopen bij Prénatal.

Dit ben jij:
Super gestructureerd en jij houdt ervan als alles netjes op z’n plek staat. Een echt winkeldier.
Je krijgt energie van het helpen van klanten en halen van omzetcijfers.
Je beschikt over een relevante opleiding en je hebt al verkoopervaring of wil dit bij ons gaan leren.
Jij hebt het liever te druk dan rustig en bent altijd op zoek naar klusjes die opgepakt kunnen worden.
Flexibel inzetbaar. Voor jou is het vanzelfsprekend dat je ook op de belangrijkste verkoopmomenten (weekenden, koopavonden en feestdagen) moet werken.

Wat ga je doen?
Als Medewerker Winkelmagazijn zorg jij ervoor dat het magazijn netjes en op orde is. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van alle vracht die binnenkomt.

Lijkt dit je wat?
Ben jij onze nieuwe Winkelmagazijn medewerker? Dan maken we graag kennis met jou! Aarzel niet en gebruik de sollicitatiebutton hier rechtsboven.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.