Online DTP-er

Ben jij de online DTP-er met passie voor vormgeving en retail? Ben je een pietje precies en heb je aandacht voor kwaliteit? Wil je graag eigen verantwoordelijkheid en word je enthousiast van het vormgeven en perfectioneren van de Prénatal e-mailcampagnes en social media uitingen? Dan hebben wij de baan die bij jou past.

Wat ga je doen?
Als Online DTP-er ben je verantwoordelijk voor de vormgeving van de Prénatal e-mailcampagnes en social media uitingen. Denk hierbij aan het opmaken van uitingen voor Facebook, Instagram en onze Prénatal app. Je zorgt dat iedere e-mail en digitale uiting er goed uitziet of deze nu actiematig is of juist ter inspiratie. Je hebt een kritische blik en oog voor detail.

Wat verwacht Prénatal van jou?
Je hebt gevoel voor trends en vormgeving en beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau. Je bent nieuw op de arbeidsmarkt of je bent toe aan een 2e stap. Je beschikt over uitstekende skills in Indesign en Photoshop. Kennis van Illustrator is een pré. Je bent punctueel, stressbestendig en vind het leuk om met deadlines te werken. Tenslotte beheers je de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat biedt Prénatal jou?
Een afwisselende en uitdagende baan bij een dynamisch bedrijf. Je komt in een gezellig en jong team te werken met veel eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden, met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Ook hebben we voor jou een aantal kortingen geregeld bij diverse verzekeringen zoals een collectieve ziektekostenverzekering en diverse kortingen op verzekeringen bij Centraal Beheer. Tenslotte krijg je als werknemer van Prénatal korting op ons eigen assortiment.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben op dit moment bijna 60 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores. Ons Servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst.
Meer informatie kun je vinden op www.prenatal.nl.

Interesse?
Ben jij onze nieuwe Online DTP-er? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken.