Online Marketeer

Kent de wereld van online marketing geen geheimen voor jou? En wil jij graag het verschil maken met jouw kennis, ervaring en kritische blik om de webshop van Prénatal verder te laten groeien? Dan ben je aan het juiste adres, want wij zoeken versterking!

Wat ga je doen?
Als Online Marketeer ben je onderdeel van het E-commerce team en houd jij je bezig met het opzetten, analyseren èn verbeteren van onze online marketing campagnes. Termen als SEO, SEA, Affiliates en Retargeting behoren tot jouw dagelijkse woordenboek en jij weet precies aan welke knoppen je moet draaien om onze activiteiten hierin verder te ontwikkelen. Daarnaast beschik jij over een goede dosis ambitie en is stilstaan voor jou hetzelfde als achteruitgang. Je bent daarom steeds bezig met het bedenken en uitvoeren van nieuwe ideeën om de online consument te bereiken, zodat de traffic naar onze website steeds verder wordt geoptimaliseerd en potentiële klanten nóg meer naar de fijnste online babywinkel worden getrokken!

Wie ben jij?
Bovenal een gezellige collega, want lol maken samen met je collega’s vinden wij belangrijk. Je hebt een afgeronde HBO opleiding en toe aan een tweede of volgende stap in je carrière. Je wordt dè specialist op het gebied van online marketing op de afdeling, dus minimaal 2 jaar werkervaring binnen een rol als online marketeer in een e-commerce omgeving is zeker nodig. Naast dat online marketing helemaal jouw ding is ben je cijfermatig goed onderlegd en kun je goed uit de voeten met Google Analytics, Adwords, Excel en de SEO-tools van Screaming Frog en Ahrefs.

En wat betaalt dat?
We bieden je een super uitdagende baan binnen onze gave Prénatal omgeving. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en dat alles binnen een jong en dynamisch team! Naast een salaris welke past bij je leeftijd en ervaring, hoort bij deze functie een prima pakket arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vrije dagen op jaarbasis, een laptop en lekkere gezonde lunches in onze ‘eetkamer’. Daarnaast hebben we voor jou een aantal kortingen geregeld, zoals een collectieve ziektekostenverzekering, korting bij de sportschool. Tenslotte krijg je als werknemer van Prénatal korting op ons eigen assortiment.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben op dit moment ongeveer 50 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores. Ons Servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst.
Meer informatie kun je vinden op www.prenatal.nl.

Interesse?
Ben jij de Online Marketeer die we zoeken? Mooi, wij zien je sollicitatie graag tegemoet door op de sollicitatiebutton te klikken. Wil je liever eerst wat meer informatie over de rol? Bel dan met Daniel, onze Manager E-commerce op telefoonnummer 088 - 3320114.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.