over Prénatal

Een nieuw leven is kwetsbaar en mooi, maar brengt ook onzekerheid met zich mee. We weten als geen ander dat er veel op je afkomt. Dit inspireert Prénatal om de nummer één bestemming te zijn voor (toekomstige) ouders en iedereen die daarbij betrokken is.

Bij Prénatal vinden we het dan ook een grote eer dat we een onderdeel mogen zijn van opgroeiend leven. Daarom willen we er altijd voor jou zijn. Niet alleen zorgen we ervoor dat onze megastores, citystores én onze webshop gevuld zijn met de leukste positiemode, kinderkleding en de meest onmisbare producten, maar we doen er ook alles aan om het (toekomstige) ouderschap leuker, comfortabeler en makkelijker te maken. Al onze medewerkers willen namelijk dat jouw vragen beantwoord worden.

Naar Prénatal ga je voor het liefste kraamcadeautje, advies over het beste matrasje of voor je eerste voedingsbeha. Prénatal is niet zomaar een winkel, maar een begrip in Nederland. Voor aankomende ouders, verse vaders en moeders, opa’s, oma’s en iedereen die nieuw leven mag verwelkomen. We helpen je graag met al je vragen en wensen. Van de meest veilige autostoel tot de hipste kleertjes: wij zijn er voor jou.

Onze kernwaarden zijn voor ons niet zomaar loze woorden, maar vormen het uitgangspunt van ons denken en handelen. Bij Prénatal zijn wij daarom:

Persoonlijk: met persoonlijke aandacht maken we elke ervaring met ons speciaal. 
Betrouwbaar: bij ons krijg je altijd de beste service, kwaliteit en garantie.
Inspirerend: we inspireren je graag met de nieuwste en leukste trends, om deze mooie fase extra bijzonder te maken.
Deskundig: met meer dan 60 jaar ervaring weten we hoe het is en wat je nodig hebt. Daarom helpen we je altijd met deskundig advies.

lees meer