afdelingen

Welke afdeling past bij jou?
Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een vacature bij Prénatal! Je kunt meteen een kijkje nemen tussen onze vacatures om te ontdekken of er iets voor jou bij zit. Of je leest eerst hieronder welke afdelingen er allemaal binnen Prénatal zijn. 

Human Resources:
De afdeling HR zorgt voor een soepel proces bij het aannemen van nieuwe werknemers, of juist als mensen ons verlaten. Ook begeleidt deze afdeling organisatieveranderingen en geven ze vorm aan gezondheidsmanagement, zodat Prénatal een veilige en gezonde plek is om te werken. Daarnaast draagt de afdeling zorg voor trainingen en ontwikkeling van onze medewerkers. 

Sales:
Onze salesmedewerkers zorgen ervoor dat onze klanten het beste advies EVER krijgen! Klanten hebben namelijk nogal wat vragen als ze hun eerste baby-uitzet komen kopen. Onze salesmedewerkers zorgen na dat goede advies dat de klant tevreden én met een volle tas de winkel verlaat. Ze inspireren en kunnen goed luisteren naar de klant. Een belangrijk onderdeel van de salesafdeling zijn onze specialisten op de winkelvloer die ervoor zorgen dat klanten het beste advies krijgen.

MVO:
De MVO afdeling werkt aan het verduurzamen van ons assortiment en onze interne bedrijfsvoering. Het is onze visie om te groeien tot een maatschappelijk betrokken organisatie die zich onderscheidt op het gebied van sociaal verantwoord en milieuvriendelijk ondernemen. Om dit te bereiken stellen zij ambities op, monitoren ze onze voortgang en werken ze veel samen met onze collega’s en externe stakeholders, waaronder leveranciers en maatschappelijke organisaties.

Logistics:
Er zit een heel proces tussen het moment dat het product de fabriek verlaat, totdat het bij onze klant thuis is. De medewerkers op onze afdeling Logistics bezitten veel organisatietalent en kunnen snel schakelen in een hectische omgeving. Ze zijn verantwoordelijk voor productbeschikbaarheid, procesoptimalisatie en een tijdige en perfecte bevoorrading van al onze filialen en webshop, zodat we zelden ‘nee’ hoeven te verkopen.

Customer Care:
Onze collega's van de afdeling Customer Care zorgen dat alle vragen van onze klanten tijdig worden beantwoord en dat onze klanten een positief gevoel overhouden aan een bezoek aan onze winkel of webshop. Onze Customer Care afdeling is telefonisch, per e-mail, per social en per chat te bereiken. Oplossings- en servicegericht zijn is hier super belangrijk, en je moet altijd een luisterend oor kunnen bieden. 
 
Category Management:
Onze Categorymanagers zoeken en selecteren de beste leveranciers in binnen- en buitenland. Ze stellen het assortiment samen door alle ontwikkelingen en trends in de markt te volgen en marktgegevens te analyseren. Waar zijn ouders naar op zoek? Welke producten doen wat ze beloven? Onze Categorymanagers zorgen voor het totale aanbod aan mooie producten in de winkels en online!
 
ICT:
De afdeling ICT ondersteunt de snelle ontwikkelingen door het aandragen van efficiënte oplossingen en verbeteringen. Ze zijn verantwoordelijk voor een goed werkend computersysteem. Denk bijvoorbeeld aan een veilig computernetwerk voor alle medewerkers en een goed kassasysteem voor in onze winkels.

Marketing & Communication:
Onze Marketing en Communication afdeling is verantwoordelijk voor de positionering in de markt. De medewerkers zijn gedreven, creatief en resultaatgericht, en daardoor bereiken ze de juiste doelgroep. Er worden campagnes ontwikkelt die onze klanten informeren, verrassen en inspireren. En dit gaat verder dat alleen een mooie folder, maar tegenwoordig is ook zeker onze digitale communicatie 'state of the art'!
 
Design:
De afdeling Design is verantwoordelijk voor de vormgeving van onze producten op het gebied van fashion en hardware. Onze designers zijn altijd op zoek naar de laatste trends en inspiratie, en ontwikkelen nieuwe collecties, prints en designs. Een groot deel van onze Prénatal collectie wordt dus door onze eigen Designers ontwikkeld.
 
Finance & Control:
De afdeling is verantwoordelijk voor externe verslaggeving, facturering, forecasting, budgettering en controle op het resultaat van Prénatal in de breedste zin van het woord. Hier is het extra belangrijk dat resultaten op tijd, compleet, en volgens de geldende regels worden uitgevoerd. 

E-Commerce:
De afdeling E-Commerce zorgt voor een fijne en goede webshop. Het doel is om de website zo gebruiksvriendelijk en volledig mogelijk te maken, zodat de klant altijd snel en gemakkelijk het juiste product kan vinden. Tevens zorgt de afdeling E-commerce voor onze Kiosken in de winkels, waarop klanten direct in de winkel artikelen kunnen bestellen die niet in de winkel op voorraad zijn. Super handig!