afdelingen

Welke afdeling past bij jou?
Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een vacature bij Prénatal! Je kunt meteen een kijkje nemen tussen onze vacatures om te ontdekken of er iets voor jou bij zit. Of je leest eerst hieronder welke afdelingen er allemaal binnen Prénatal zijn. 

Human Resources:
De afdeling HR zorgt voor een soepel proces bij het aannemen van nieuwe werknemers, of juist als mensen ons verlaten. Ook begeleidt deze afdeling organisatieveranderingen en geven ze vorm aan gezondheidsmanagement, zodat Prénatal een veilige en gezonde plek is om te werken. Daarnaast draagt de afdeling zorg voor trainingen en ontwikkeling van onze medewerkers. 

Sales:
Onze salesmedewerkers zorgen ervoor dat commerciële doelstellingen gehaald worden. Dit doen zij door te inspireren en goed te luisteren naar de klant. Een belangrijk onderdeel van de salesafdeling zijn onze specialisten op de winkelvloer die ervoor zorgen dat klanten het beste advies krijgen.

Supply Chain:
Er zit een heel proces tussen het moment dat het product de fabriek verlaat, totdat het bij onze klant thuis is. De medewerkers op onze afdeling Supply Chain bezitten veel organisatietalent en kunnen snel schakelen in een hectische omgeving. Ze zijn verantwoordelijk voor productbeschikbaarheid, procesoptimalisatie en een tijdige en perfecte bevoorrading van al onze filialen en webshop, zodat we zelden ‘nee’ hoeven te verkopen.

Customer Care:
Onze Customer Care afdeling is telefonisch en via e-mail te bereiken. Zij zorgen dat alle vragen tijdig worden beantwoord en dat onze klanten een positief gevoel overhouden aan een bezoek aan onze winkel of webshop. Oplossings- en servicegericht zijn is hier extra belangrijk, en je moet altijd een luisterend oor kunnen bieden.

Product Management:
Onze productmanagers zoeken en selecteren de beste leveranciers in binnen- en buitenland. Ze stellen het assortiment samen door alle ontwikkelingen en trends in de markt te volgen en marktgegevens te analyseren. Waar zijn ouders naar op zoek? Welke producten doen wat ze beloven? Ze zijn ook verantwoordelijk voor de juiste registratie en communicatie op het gebied van artikelen en assortiment.

ICT:
De afdeling ICT ondersteunt de snelle ontwikkelingen door het aandragen van efficiënte oplossingen en verbeteringen. Ze zijn verantwoordelijk voor een goed werkend computersysteem. Denk bijvoorbeeld aan een veilig computernetwerk voor alle medewerkers en een goed kassasysteem voor in onze winkels.

Marketing & Communication:
Onze Marketing en Communication afdeling is verantwoordelijk voor de positionering in de markt. De medewerkers zijn gedreven, creatief en resultaatgericht, en daardoor bereiken ze de juiste doelgroep. Er worden campagnes ontwikkelt die onze klanten informeren, verrassen en inspireren. 

Design:
De afdeling Design is verantwoordelijk voor de vormgeving van onze producten op het gebied van fashion en hardware. Onze designers zijn altijd op zoek naar de laatste trends en inspiratie, en ontwikkelen nieuwe collecties, prints en designs.

Finance & Control:
De afdeling is verantwoordelijk voor externe verslaggeving, facturering, forecasting, budgettering en controle op het resultaat van Prénatal in de breedste zin van het woord. Hier is het extra belangrijk dat resultaten op tijd, compleet, en volgens de geldende regels worden uitgevoerd. 

E-Commerce:
De afdeling E-Commerce zorgt voor een fijne en goede webshop. Het doel is om de website zo gebruiksvriendelijk en volledig mogelijk te maken, zodat de klant altijd snel en gemakkelijk het juiste product kan vinden.