Senior Digital Content & Campagnespecialist (tijdelijk)

Wat ga je doen?

Onze Susan is zwanger! En daarom zoeken wij iemand die haar tijdens haar verlof gaat vervangen als Senior Digital Content & Campagnespecialist. Je moet wel minimaal net zo leuk en goed zijn als Suus! We zoeken iemand voor de periode vanaf augustus 2019 t/m januari 2020, dus je mag eerst nog lekker op vakantie!

Binnen digital savvy is social media en contentmarketing helemaal jouw ‘ding’. Je bent altijd als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en trends in de markt en verrast ons met vernieuwende ideeën. Termen als: customer journey, storytelling, engagement, custom audiences en influencer marketing zijn jou op het lijf geschreven. Jij weet als geen ander social media en digitale content als vliegwiel in te zetten voor campagnes en deze door te vertalen naar de verschillende storylines.

In deze functie ben je (strategisch) eindverantwoordelijk voor alle content (zowel visueel als tekstueel) op de Prénatal app, het blog en de social media kanalen (Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube). Naast tekstuele content ben je ook verantwoordelijk voor het opzetten en uitrollen van de videocontentstrategie én influencer marketing. Als meewerkend voorman/vrouw neem je vakinhoudelijk het voortouw en stuur je een team aan van 3 collega’s en 1 stagiaire.

Wat verwacht Prénatal van jou?

We zoeken een super leuke collega met zo’n beetje 4 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie aan merk- of bureauzijde. Je bent een conceptontwikkelaar pur sang en bent een creatieve denker met een vlotte pen. Je hebt al wat leidinggevende ervaring en kunt daarom bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het team.

We zijn op zoek naar een collega voor de periode van augustus tot en met december. Bij voorkeur ben je full time beschikbaar, 32 uur is bespreekbaar. Als je minder dan 32 uur beschikbaar bent, is deze functie helaas niet geschikt! We geven er de voorkeur aan om iemand zelf op contract te nemen, dus freelance heeft niet onze voorkeur.

En wat betaalt dat?

We bieden je een super uitdagende baan binnen onze gave Prénatal omgeving. Je krijgt alle ruimte en veel verantwoordelijkheden en dat alles binnen een jong en dynamisch team! Naast een salaris welke past bij je leeftijd en ervaring, hoort bij deze functie een prima pakket arbeidsvoorwaarden zoals 30 vrije dagen op jaarbasis, een laptop, lekkere gezonde lunches in onze ‘eetkamer’. Daarnaast hebben we voor jou een aantal kortingen geregeld, zoals een collectieve ziektekostenverzekering en korting bij de sportschool. Tenslotte krijg je als werknemer van Prénatal korting op ons eigen assortiment. Maar de allerleukste arbeidsvoorwaarde is dat je in een te gek marketing/communicatie team van in totaal 15 collega’s komt te werken!

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben op dit moment ongeveer 50 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores. Ons Servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst.
Meer informatie kun je vinden op www.prenatal.nl.


Interesse?
Ben jij onze tijdelijke senior digital content & campagnespecialist? Wil je vooraf nog wat meer weten, bel dan even met Susan, zij kan je alles vertellen over haar functie (tel: 06-30453841). We zien je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken.

Voor alle recruitment of detacheringsbureaus: we snappen dat jullie graag mee willen helpen zoeken met deze onwijs leuke tijdelijke vacature, maar we gaan eerst zelf ons best doen om de allerleukste kandidaat te selecteren. Als het niet lukt, bellen wij jullie; beloofd!