Service Support Manager (aka. 'Eindbaas P&P')

We zijn een écht retailbedrijf: snel, dynamisch en we zien 10 nieuwe mogelijkheden in een uur. We zijn trots op onze operationele slagkracht, maar het wordt wel tijd dat we al deze nieuwe ideeën op een wat meer gestructureerde manier gaan oppakken, uitrollen en borgen. En daar hebben we jou hard voor nodig! Je gaat ons helpen onze projectorganisatie en onze essentiële processen binnen de organisatie naar een volgende ontwikkelniveau te krijgen! Een eindbaas voor onze projecten en tactische processen dus.

Wat ga je doen?

We staan aan het begin van 2019 en er staat heel wat te gebeuren dit jaar. In 2018 zijn we gestart met het in kaart brengen van onze ‘Operational Excellence’ en hieruit heeft iedere afdeling een verbeterplan opgesteld waarmee we druk aan het werk zijn. De eerste verbeteringen worden zichtbaar en dit geeft een ongelofelijke energie binnen onze organisatie! Parallel aan het optimaliseren van deze interne processen, zijn we druk bezig met onze ‘Customer Intimacy’ in de breedste zin van het woord. Ook hier moet onze focus naar toe!

We zetten als organisatie stappen richting een matrix organisatie, waardoor onze manier van werken verandert. Aan jou de taak om als Service Support Manager ons mee te nemen in deze nieuwe manier van werken. Jij houdt overzicht, zorgt dat we projecten voortkomend uit onze verbeterplannen succesvol uitrollen en borgen en komt met voorstellen ter verbetering. Daarnaast stuur je functioneel verschillende essentiële processen (denk aan: merchandising, ICT, Supply Chain) aan. Vanuit jouw brede (project-)kennis en ervaring weet jij onze strategische en tactische plannen in de verschillende afdelingen binnen onze organisatie en werkwijzen te integreren.

Als Service Support Manager maak je deel uit van het Strategisch Management Team van Prénatal en rapporteer je rechtstreeks aan onze CFO, Gianfranco. Je werkt over de volledige breedte van de organisatie en stuurt functioneel verschillende (project-) managers aan. Dit zijn lijnmanagers die een of meerdere projecten en tactische processen onder hun verantwoordelijkheid hebben.

Wie zoeken we hiervoor?

Het mag duidelijk zijn dat we hiervoor naar een ervaren Service Support Manager op zoek zijn, die aantoonbare kennis en ervaring heeft binnen projectmanagement. Het is prettig als je onze business snapt en dus is het prettig als ervaring hebt binnen een retailomgeving. Je bent een strategische denker, maar kunt razendsnel schakelen naar een tactisch level. Je bent bekend met het werken binnen een matrix organisatie; je moet ons namelijk gaan uitleggen hoe we dit goed moeten doen. Gezien de vele ICT projecten die op ons verlanglijstje staan, heeft het een sterke voorkeur als je een grote affiniteit met ICT hebt. Als wij ‘ITIL!’ roepen, dan snap jij waar we het over hebben. Ben jij iemand die er de voorkeur aan geeft om hele dagen achter de laptop, alleen in een kantoortje te zitten? Dan pas je waarschijnlijk niet zo goed in deze rol. Wij zoeken namelijk een collega die zich echt tussen de afdelingen in begeeft! En last but not least: ook gewoon een leuke collega met wie we vreselijk kunnen lachen!

Even op een rijtje:

• Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau
• Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring in Projectmanagement, bij voorkeur binnen een retailomgeving
• Structuur aanbrengen, een helicopterview en leidinggeven behoren tot jouw belangrijkste competenties.
• Tenslotte passen de kerncompetenties van Prénatal bij jou: Service, Advies, Aandacht en Service
• Bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving van Amersfoort.

Wat biedt Prénatal jou?
Een dijk van een klus, waarin je bijdrage er echt toe doet! Uiteraard bieden we je daarnaast ook gewoon een goed salaris, leaseauto, telefoon, laptop en een bonusregeling. Ook hebben we voor jou een aantal kortingen geregeld, zoals een collectieve ziektekostenverzekering en korting bij diverse sportscholen en verzekeringen. Tenslotte krijg je als medewerker van Prénatal korting op ons eigen assortiment. Maar bovenal: je krijgt de leukste, nee echt de allerleukste, collega’s om mee samen te werken!

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben op dit moment 54 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores. Ons Servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst.
Meer informatie kun je vinden op www.prenatal.nl.

Interesse?
Ben jij onze nieuwe Service Support Manager? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken. Heb je op voorhand nog vragen, bel dan met Maryse Verzuu, Head of HR, op telefoonnummer 06-13 12 3336.

Voor alle recruitmentbureaus: we snappen dat jullie graag mee willen helpen zoeken met deze onwijs leuke vacature, maar we gaan eerst zelf ons best doen om de allerleukste kandidaat te selecteren. Als het niet lukt, bellen wij jullie; beloofd!