Stage Content & Webdesign

Stage lopen bij Prénatal
Prénatal is opzoek naar een enthousiaste stagiair(e) content en webdesign binnen het e-Commerce team vanaf februari 2019! Shop je graag online, ben je handig met Photoshop en Indesign en wil jij je talenten ontwikkelen in een groot Retail bedrijf? Reageer dan snel!

Dit jonge team is verantwoordelijk voor het ontwerpen en plaatsen van content op onze website. Binnen Prénatal staat onze klant centraal. Dit komt tot uiting in onze klantgedrevenheid. Hieraan zijn een aantal kernwaarden gekoppeld die voor alle onderdelen binnen onze organisatie gelden. Deze kernwaarden zijn: resultaatgerichtheid, ondernemend, passievol, verrassend en betrouwbaar. Als je bij ons komt te werken, vinden wij het belangrijk dat je initiatief neemt, lef toont en kansen aangrijpt. Wij zijn ervan overtuigd dat we op deze manier het beste resultaat kunnen bereiken en dat jij op deze manier kunt bijdragen aan de groei van ons bedrijf. Wij bieden jou de kans om je te ontwikkelen, en om het bedrijf te leren kennen.

Tijdens deze stage ondersteun je het visual design-team op het gebied van design en bijhouden van de website. Denk hierbij aan het ontwerpen van landingspagina’s, campagnes en het plaatsen van content op onze website waar jouw ontwerpen door duizenden bezoekers gezien zullen worden.

Wij vinden het belangrijk dat je een stap verder bent na je stage. We zorgen ervoor dat je precies weet hoe je succesvolle designs opmaakt voor een grote retailer en een webshop geen geheimen meer voor jou heeft.

Over Prénatal
Ons hoofdkantoor is gevestigd in de unieke locatie Prénatal Hearts langs de A1 en station Amersfoort Vathorst in de buurt. Het pand bestaat uit 5 houten huizen onder een enorme transparante glazen overkapping. De kantoorruimtes zijn licht en fris ingericht. Je kunt elke werkdag deelnemen aan een gezonde vers bereide lunch bestaande uit o.a. salades, snacks en soepen.

Werkzaamheden
* Het bedenken en ontwikkelen van prikkelende content
* Campagne uitingen designen en plaatsen in onze webshop
* Ontwerpen van actiepagina’s en landingspagina’s voor onze merken
* Signaleren van nieuws en trends rondom e-Commerce


Jouw profiel
* MBO-/HBO-opleiding Communication & Multimedia design of vergelijkbare richting

* Affiniteit met online

* Gevoel voor beeld en design
* Photoshop en Indesign kennen geen geheimen voor je

* Ervaring met webdesign en basiskennis van HTML en CSS, of je wilt dit graag leren
* Goede communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht

* Initiatiefrijk, creatief en enthousiast
* 32 tot 40 uur per week
* 4-6 maanden


Interesse?
Is je interesse gewekt en herken jij je zelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan de genoemde voorwaarden, dan nodigen wij je uit om te solliciteren op deze stage! Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.