Stage Marketing & Communicatie

Over Prénatal
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Prénatal is verspreid door heel Nederland, op dit moment zijn er meer dan 60 filialen verdeeld in Megastores en Citystores. Daarbij is ons servicekantoor, Prénatal Hearts, gevestigd in Amersfoort Vathorst.

Stage lopen bij Prénatal
Binnen Prénatal staat onze klant centraal. Dit komt tot uiting in onze klantgedrevenheid. Hieraan is een aantal kernwaarden gekoppeld die voor alle onderdelen binnen onze organisatie gelden. Deze kernwaarden zijn: resultaatgerichtheid, ondernemend, passievol, verrassend en betrouwbaar. Als je bij ons komt te werken, vinden wij het belangrijk dat je initiatief neemt, lef toont en kansen aangrijpt. Wij zijn ervan overtuigd dat we op deze manier het beste resultaat kunnen bereiken en dat jij op deze manier kunt bijdragen aan de groei van ons bedrijf. Wij bieden jou de kans om je te ontwikkelen, om het bedrijf te leren kennen.

Werkzaamheden
Als stagiair(e) bij Prénatal mag je overal over meedenken en aan meewerken. Je krijgt de kans zoveel mogelijk ervaring op te doen. Binnen deze uitdagende en veelzijdige stage zal je je bezighouden met verschillende aspecten van marketing & communicatie. Je ondersteunt ons gezellige marketingteam in dagelijkse werkzaamheden, zoals:

* Het meehelpen met de uitvoering van alle (actie)campagnes naar onze klanten, denk aan foldercampagnes, fashioncampagnes en diverse landelijke en regionale acties;
* Het plannen, organiseren en begeleiden van fotoshoots voor campagnes;
* Ondersteunen van de realisatie en doorontwikkeling van folders/campagnes/ed. naar de andere (online & instore) kanalen m.b.t. acties en presentaties en het verzorgen van de diverse handboeken;
* Samenwerken met het concept- en reclamebureau, de grafisch vormgever en interne afdelingen;
* Controleren van diverse uitingen voor aanvang productie;
* Concurrentiemateriaal verzamelen;
* Werken met planningen, productschema’s en overzichten;
* Research doen naar diverse uiteenlopende onderwerpen;
* Verantwoording krijgen over eigen projecten en werken met deadlines;
* Administratieve ondersteuning bij campagnes;
* Analyseren van resultaten van campagnes.

Wat verwacht Prénatal van jou?
* Je volgt een HBO-opleiding richting commerciële economie, communicatie, media of marketing;
* Je bent erg gemotiveerd en goed in organiseren;
* Je bent initiatiefrijk, zelfstandig, creatief en enthousiast;
* Je bent geïnteresseerd in de doelgroep en bereid je daar verder in te verdiepen;
* Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
* Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?
Als jij bij Prénatal komt werken, bieden wij jou een uitdagende meewerkstage met een stagevergoeding van €345,- bruto per maand en kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Vanaf februari 2019 zoeken wij een nieuwe stagiair(e) op de afdeling Marketing & Communicatie.

Interesse?
Is je interesse gewekt en herken jij je zelf in het bovenstaande functieprofiel? Reageer dan direct op deze vacature, want wij zijn heel benieuwd naar jouw sollicitatie.