Stage Marketing & Communicatie (E-mail/CRM)

Ben jij een gemotiveerde HBO student aan een commerciële opleiding en wil jij werkervaring opdoen bij een omnichannel retail organisatie? Wellicht is deze stage dan iets voor jou. Prénatal Moeder en Kind B.V. op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die beschikbaar is voor een meewerkstage .
Wat ga je doen?
Als stagiair(e) bij Prénatal maak jij deel uit van het Marcom team en werk je nauw samen met de afdeling e-commerce en productmanagement. Je krijgt de kans om in een korte periode veel ervaring op te doen. Binnen deze uitdagende en veelzijdige stage zal je je bezighouden met verschillende aspecten van (online) marketing & communicatie. De focus ligt op onze e-mailcampagnes waarbij personalisatie en segmentatie een grote rol spelen.
Werkzaamheden
• De campagnes van Prenatal doorvertalen voor e-mail/CRM om zo op het juiste moment met de juiste boodschap in het vizier te komen.
• Het opzetten van e-mailmarketingcampagnes en voorstellen doen voor trigger based e-mails
• Met e-commerce de doorvertaling van de mail afstemmen voor een optimale klantreis
• Ondersteuning bieden bij het opzetten en uitvoeren van A/B testen;
• Bijhouden en analyseren van trends en ontwikkelingen in e-mailmarketing en CRM
• Resultaten in kaart brengen met behulp van ESP Selligent en Google Analytics
• Resultaten analyseren zodat we op basis van deze informatie continue leren en optimaliseren
• Het creëren van content door het plannen, organiseren en begeleiden van fotoshoots.
• Werken met planningen, productschema’s en overzichten
• Verantwoording krijgen over eigen projecten en werken met deadlines

Wat biedt Prénatal jou?
Als jij bij Prénatal komt werken, bieden wij jou een uitdagende meewerkstage bij een dynamische bedrijf. Je komt in een gezellig en jong team te werken. De stagevergoeding bedraagt €345,- bruto per maand en kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen.

Over Prénatal
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Prénatal is verspreid door heel Nederland, op dit moment zijn er zo’n 60 filialen verdeeld in Megastores en Citystores. Daarbij is ons servicekantoor, Prénatal Hearts, gevestigd in Amersfoort Vathorst.

Wat houdt werken bij Prénatal in?
Binnen Prénatal staat onze klant centraal. Dit komt tot uiting in onze klantgedrevenheid. Hieraan zijn een aantal kernwaarden gekoppeld die voor alle onderdelen binnen onze organisatie gelden. Deze kernwaarden zijn: resultaatgerichtheid, ondernemend, passievol, verrassend en betrouwbaar. Als je bij ons komt te werken, vinden wij het belangrijk dat je initiatief neemt, lef toont en kansen aangrijpt. Wij zijn ervan overtuigd dat we op deze manier het beste resultaat kunnen bereiken en dat jij op deze manier kunt bijdragen aan de groei van ons bedrijf. Wij bieden jou de kans om je te ontwikkelen, om het bedrijf te leren.

Interesse?
Is je interesse gewekt en herken jij je zelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan de genoemde voorwaarden? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren op deze functie! Ga naar: http://www.prenatal.nl/diensten/bij-ons-werken.html en vul het sollicitatieformulier in met daarbij jouw CV en jouw motivatie.