Stage Merchandise Planning

Over Prénatal
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Prénatal is verspreid door heel Nederland, op dit moment zijn er meer dan 60 filialen verdeeld in Megastores en Citystores. Daarbij is ons servicekantoor, Prénatal Hearts, gevestigd in Amersfoort Vathorst.

Stage lopen bij Prénatal
Binnen Prénatal staat onze klant centraal. Dit komt tot uiting in onze klantgedrevenheid. Hieraan is een aantal kernwaarden gekoppeld die voor alle onderdelen binnen onze organisatie gelden. Deze kernwaarden zijn: resultaatgerichtheid, ondernemend, passievol, verrassend en betrouwbaar. Als je bij ons komt te werken, vinden wij het belangrijk dat je initiatief neemt, lef toont en kansen aangrijpt. Wij zijn ervan overtuigd dat we op deze manier het beste resultaat kunnen bereiken en dat jij op deze manier kunt bijdragen aan de groei van ons bedrijf. Wij bieden jou de kans om je te ontwikkelen, om het bedrijf te leren kennen. De Merchandisers focussen op het voorraadbeheer van alle Prénatal vestigingen incl. E-commerce.

Werkzaamheden:
Als stagiair(e) bij Prénatal heb je de mogelijkheid om ervaring op te doen in een Retail organisatie die volop in beweging is, je kennis te ontwikkelen omtrent voorraadbeheer en leren omgaan met verschillende leveranciers uit allerlei landen. Je zult intensief samenwerken met het Supply Chain Team, het Product Management Team, onze leveranciers en ons DC. Natuurlijk krijg je ook de kans om kennis te maken met alle andere afdelingen binnen Prénatal. Je zal je bezighouden met de volgende zaken:
* Hoofdtaak: Het controleren, aanvullen en herstellen van onjuistheden in de Master Data in samenwerking met leveranciers
* Het proces inrichten voor monitoring van OV-formulieren voor en na opvoer van nieuwe artikelen in samenwerking met Product Management
* Elke dag de discrepancy- en OOB-lijst beoordelen en proces verbeteren in samenwerking met distibutie centrum en logistiek
* Alloceren van orders naar vestigingen
* Elke dag de factuurverschillen beoordelen en afhandelen

Wat verwacht Prénatal van jou?
* Je volgt een MBO-opleiding richting Logistiek, Economie of Fashion;
* Je bent leergierig en schroomt niet vragen te stellen;
* Je bent een procesdenker en stressbestendig;
* Je bent sociaal vaardig en hardwerkend;
* Je beschikt over een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
* Je beschikt over kennis van Microsoft Office;
* Je bent beschikbaar vanaf februari 2019.

Wat bieden wij jou?
Als jij bij Prénatal komt werken, bieden wij jou een uitdagende meewerkstage met een stagevergoeding van € 230,- euro bruto per maand en kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen.

Interesse?
Is je interesse gewekt en herken jij je zelf in het bovenstaande functieprofiel? Reageer dan direct op deze vacature, want wij zijn heel benieuwd naar jouw sollicitatie.