Stage MVO/Duurzaamheid

Wil jij in de praktijk ontdekken wat MVO en Duurzaamheid kan betekenen binnen de retail?
Als stagiair(e) bij Prénatal krijg je de mogelijkheid om samen met de MVO Adviseur en de betrokken afdelingen verschillende projecten te starten en verder uit te diepen. Het managementsysteem tav Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en Duurzaamheid wordt op dit moment op diverse punten geïntensiveerd en uitgebouwd. In het kader van de Roadmap Duurzaamheid lopen er diverse projecten waarbij hulp zeer gewenst is.

Hierbij moet je denken aan zaken als:
- Opslaan en monitoren van audit rapporten;
- Rapporteren over MVO-prestaties van leveranciers;
- Verder in kaart brengen van de supply chains en materiaalgebruik, en het borgen van deze informatie;
- Bijdragen aan de ontwikkeling van circulaire kansen;
- Bijwonen van trainingen en bijeenkomsten op het gebied van MVO en Duurzaamheid, om jezelf en het bedrijf te verreiken met waardevolle kennis.

Deze werkzaamheden kunnen gecombineerd worden met een onderzoek, maar de stage is vooral bedoeld om te ontdekken en te leren wat MVO / Duurzaamheid in de praktijk kan betekenen in een dynamische retail omgeving.

Wat verwacht Prénatal van jou?
- Je volgt een studie op HBO of WO niveau richt Economie/Bedrijfskunde, Textiel/Fashion, met daarin relevante raakvlakken op Duurzaamheid en MVO;
- Affiniteit met MVO en Duurzaamheid;
- Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
- Je bent analytisch, proactief, leergierig, zelfstandig, nauwkeurig.

Stage lopen bij Prénatal
Binnen Prénatal staat onze klant centraal. Dit komt tot uiting in onze klantgedrevenheid. Hieraan is een aantal kernwaarden gekoppeld die voor alle onderdelen binnen onze organisatie gelden. Deze kernwaarden zijn: resultaatgerichtheid, ondernemend, passievol, verrassend en betrouwbaar. Als je bij ons komt te werken, vinden wij het belangrijk dat je initiatief neemt, lef toont en kansen aangrijpt. Wij zijn ervan overtuigd dat we op deze manier het beste resultaat kunnen bereiken en dat jij op deze manier kunt bijdragen aan de groei van ons bedrijf. Wij bieden jou de kans om je te ontwikkelen, om het bedrijf te leren kennen.

Wat bieden wij jou?
Als jij bij Prénatal komt werken, bieden wij jou een uitdagende meewerkstage met een stagevergoeding van 345,- euro bruto per maand en kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Vanaf februari 2019 zoeken wij een nieuwe stagiair(e) op de afdeling MVO.

Over Prénatal
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Prénatal is verspreid door heel Nederland, op dit moment zijn er meer dan 50 filialen verdeeld in Megastores en Citystores. Daarbij is ons servicekantoor, Prénatal Hearts, gevestigd in Amersfoort Vathorst.

Interesse?
Is je interesse gewekt en herken jij je zelf in het bovenstaande functieprofiel? Reageer dan direct op deze vacature, want wij zijn heel benieuwd naar jouw sollicitatie.