Stagiair HR

Over Prénatal
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Prénatal is verspreid door heel Nederland, op dit moment zijn er meer dan 60 filialen verdeeld in Megastores en Citystores. Daarbij is ons servicekantoor, Prénatal Hearts, gevestigd in Amersfoort Vathorst.

Stage lopen bij Prénatal
Binnen Prénatal staat onze klant centraal. Dit komt tot uiting in onze klantgedrevenheid. Hieraan is een aantal kernwaarden gekoppeld die voor alle onderdelen binnen onze organisatie gelden. Deze kernwaarden zijn: resultaatgerichtheid, ondernemend, passievol, verrassend en betrouwbaar. Als je bij ons komt te werken, vinden wij het belangrijk dat je initiatief neemt, lef toont en kansen aangrijpt. Wij zijn ervan overtuigd dat we op deze manier het beste resultaat kunnen bereiken en dat jij op deze manier kunt bijdragen aan de groei van ons bedrijf. Wij bieden jou de kans om je te ontwikkelen en om het bedrijf te leren kennen.

Werkzaamheden:
Als stagiair(e) bij Prénatal mag je overal bij mee denken en meewerken en krijg je de kans zoveel mogelijk ervaring op te doen. Hierbij moet je denken aan:
* Het uitvoeren van allround werkzaamheden;
* Het uitvoeren van administratieve taken betreffende in- en uit dienst procedures;
* Het uitvoeren van ARBO zaken;
* Het adviseren en informeren van medewerkers over HRM zaken;
* Het opstellen van arbeidsovereenkomsten;
* Het opstellen van brieven.

Wat verwacht Prénatal van jou?
* Je volgt een HBO-opleiding (3e jaars) richting Human Resource Management;
* Je beschikt over administratieve kennis en vaardigheden;
* Je bent flexibel en resultaatgericht ingesteld;
* Je bent creatief en zelfstandig;
* Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
* Je beschikt over kennis van Microsoft Office.

Wat bieden wij jou?
Als jij bij Prénatal komt werken, bieden wij jou een uitdagende meewerkstage met een stagevergoeding van 345,- euro bruto per maand en kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Vanaf september 2019 zoeken wij een nieuwe stagiair(e) op de afdeling Human Resources.

Interesse?
Is je interesse gewekt en herken jij je zelf in het bovenstaande functieprofiel? Reageer dan direct op deze vacature, want wij zijn heel benieuwd naar jouw sollicitatie.