Stagiair Online Trading

Ben jij gek op online shoppen en vind je het leuk om mee te werken aan het succes van een webshop? Prénatal is vanaf september 2019 op zoek naar een enthousiaste & gedreven stagiair(e) ter ondersteuning van het e-Commerce team! Tijdens je stage ondersteun je het Online Trading team en houd je je voornamelijk bezig met het online assortiment van Prénatal.

Als je bij ons komt werken, vinden wij het belangrijk dat je initiatief neemt, lef toont en kansen aangrijpt. Wij zijn ervan overtuigd dat we op deze manier het beste resultaat kunnen bereiken en dat jij zo kunt bijdragen aan de groei van ons bedrijf. Wij bieden jou de kans om je te ontwikkelen en om het bedrijf te leren kennen.

Waar?
Op het hoofdkantoor van Prénatal in Amersfoort – Prénatal Hearts, welke zich bevind naast de A1 en is daarnaast goed bereikbaar met het OV. De kantoorruimtes zijn licht en fris ingericht. Je kunt elke werkdag deelnemen aan een gezonde vers bereide lunch bestaande uit o.a. salades en soepen.

Werkzaamheden:
Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:
* Nieuwe producten plaatsen op de webshop
* Productfoto’s inladen bij nieuwe producten
* Voorbereidingen treffen voor de nieuwe fashion collecties
* Webshop up-to-date houden
* Online verkoop analyseren
* Voorbereidingen van en/of meewerken aan online promoties

Je werkt hierbij nauw samen met vele verschillende disciplines binnen Prénatal. Denk hierbij aan: Product Management, Marketing, Branding, Social Media, Supply Chain en Logistiek.

Eisen:
* HBO-opleiding Commerciële Economie, Communicatie, Marketing of een vergelijkbare richting
* Fulltime, bij voorkeur 4-6 maanden beschikbaar
* Affiniteit met online
* Kennis van Microsoft Excel is een pré
* Hands-on mentaliteit
* Uitstekende communicatieve & commerciële vaardigheden
* Precies, enthousiast & leergierig

Periode:
Vanaf februari 2019 en bij voorkeur voor 4-6 maanden.

Wat biedt Prénatal jou?
We bieden je een uitdagende stage met stagevergoeding en er is genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Integriteitscontrole
Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Interesse?
Is je interesse gewekt en herken jij je zelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan de genoemde voorwaarden, dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren op deze stage.