Stagiair Quality Assurance & Safety

Over Prénatal
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Prénatal is verspreid door heel Nederland, op dit moment zijn er meer dan 60 filialen verdeeld in Megastores en Citystores. Daarbij is ons servicekantoor, Prénatal Hearts, gevestigd in Amersfoort Vathorst.

Stage lopen bij Prénatal
Binnen Prénatal staat onze klant centraal. Dit komt tot uiting in onze klantgedrevenheid. Hieraan is een aantal kernwaarden gekoppeld die voor alle onderdelen binnen onze organisatie gelden. Deze kernwaarden zijn: resultaatgerichtheid, ondernemend, passievol, verrassend en betrouwbaar. Als je bij ons komt te werken, vinden wij het belangrijk dat je initiatief neemt, lef toont en kansen aangrijpt. Wij zijn ervan overtuigd dat we op deze manier het beste resultaat kunnen bereiken en dat jij op deze manier kunt bijdragen aan de groei van ons bedrijf. Wij bieden jou de kans om je te ontwikkelen, om het bedrijf te leren kennen.

Werkzaamheden:
Als stagiair(e) bij Prénatal krijg je de mogelijkheid om samen met de Quality Assurance Officer verschillende projecten te starten en verder uit te diepen. Het kwaliteitssysteem van Prénatal wordt op dit moment op diverse punten geïntensiveerd en uitgebouwd. Daartoe lopen er diverse projecten.

Hierbij moet je denken aan zaken als:
* Bestaande procedures op het gebied van productveiligheid helpen verder op te zetten.
* Meelopen en helpen opzetten en uitvoeren van diverse projecten:
- aantoonbare dossiervorming in het kader van de Wetgeving van het productassortiment
van Prénatal
- veiligheidscommunicatie op de webshop
- volledigheid van wettelijke teksten op verpakkingen
- onderzoek doen en afhandelen van veiligheid gerelateerde klachten
* Je zal derhalve intensief samenwerken met de Quality Assurance Officer.

Wat verwacht Prénatal van jou?
* Je volgt een HBO-opleiding;
* Je hebt affiniteit met productveiligheid voor de allerkleinste;
* Je bent analytisch en leergierig;
* Je bent nauwkeurig en gestructureerd;
* Je hebt een pragmatische aanpak;
* Je kunt zelfstandig werken;
* Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden (ook in het Engels);
* Je beschikt over kennis van Microsoft Office.

Wat bieden wij jou?
Als jij bij Prénatal komt werken, bieden wij jou een uitdagende meewerkstage met een stagevergoeding van 345,- euro bruto per maand en kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Vanaf september 2019 zoeken wij een nieuwe stagiair(e) op de afdeling Quality Assurance.

Interesse?
Is je interesse gewekt en herken jij je zelf in het bovenstaande functieprofiel? Reageer dan direct op deze vacature, want wij zijn heel benieuwd naar jouw sollicitatie.