Storemanager Citystore

Wat ga je doen?
Veel! Als Storemanager ben je namelijk verantwoordelijk voor de volledige (en optimale) gang van zaken in de winkel. Dat betekent dat je ervoor zorgt dat de verkoopaantallen en het resultaat goed zijn, dat klanten deskundig en succesvol geholpen worden en weer terugkomen, dat iedere medewerker goed functioneert en met plezier werkt, dat je stuurt op cijfers en dat de winkel er commercieel en aantrekkelijk uitziet. Daarnaast kun je ook nog je ei kwijt in het adviseren van klanten en het verkopen van artikelen, want je zult met name op de winkelvloer aanwezig zijn.

Wat verwacht Prénatal van jou?
Wij verwachten van jou dat jij het spreekwoordelijke schaap met de vijf poten bent: je stuurt aan, je coacht, je enthousiasmeert, bent verantwoordelijk, staat boven en tussen het team en je verkoopt.
Door je ervaring, kennis, uitstraling en communicatieve vaardigheden kunnen onze medewerkers op jou bouwen en zullen met name hun verkoopkwaliteiten verder ontwikkeld en benut worden. Zij willen graag van je leren en zien jou als voorbeeld, collega, coach en manager. Daarnaast komen klanten graag naar je toe en door je kennis en ervaring weet je dat vertrouwen waar te maken.

Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding en hebt minimaal 3 jaar verkoopervaring en 1 jaar leidinggevende ervaring binnen de detailhandel, in winkels met veel klantencontact en gerichte verkoop.

Omdat het detailhandel is, zijn flexibele werktijden voor jou geen probleem. Werken op de belangrijkste verkoopmomenten (weekenden, koopavonden en feestdagen) zie je als vanzelfsprekend.

Wat biedt Prénatal jou?
Een winkel met klanten die jou en je medewerkers nodig hebben voor belangrijk advies over alles wat ze nodig hebben in de eerste dagen, maanden en jaren na de geboorte van hun kindje. In deze uitdagende baan kun je al je (leidinggevende) kwaliteiten kwijt.
Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden, met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Ook hebben we voor jou een aantal kortingen geregeld, zoals een collectieve ziektekostenverzekering en korting bij diverse sportscholen. Tenslotte krijg je als werknemer van Prénatal korting op ons eigen assortiment.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben op dit moment bijna 60 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores. Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Meer informatie kun je vinden op www.prenatal.nl

Interesse?
Ben jij onze nieuwe Storemanager? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.