Supply Chain medewerker

Als Supply Chain medewerker vorm je een schakel tussen de interne Prénatal afdelingen en de externe logistieke dienstverleners. Dit betekent dat je zowel informatie als activiteiten coördineert en je bewaakt de kwaliteit van de basisprocessen op logistiek gebied. Je bent “de spin in het logistieke web”. Hiermee draag jij bij aan het optimaal verlopen van processen en succesvolle acties om onze klanten blijvend te verrassen.

Wat ga je doen?
• Jij coördineert i.o.m. de Coördinator Logistic services, de dagelijkste contacten en samenwerking tussen de diverse logistieke service providers en Prenatal en de interne organisatie;
• Bewaakt en controleert de dagelijkse fysieke logistieke goederenstroom van de externe service providers naar het filiaal;
• Binnen de diverse Prenatal formules, analyseer en signaleer je knelpunten en komt met verbeteringsvoorstellen;
• Stelt efficiënte en effectieve operationele richtlijnen en procedures op voor de fysieke logistieke goederenstroom;
• Verzorgt periodieke rapportages inzake kosten en KPI’s.
• Snel schakelen bij het oplossen van ad-hoc issues
• Je rapporteert in deze functie aan de Coördinator Logistic Services.

Wat verwacht Prénatal van jou?
* HBO (Logistiek/Supply Chain een pre);
* Minimaal 3 - 5 jaar werkervaring, retailomgeving is een pre;
* Kennis van MS Office, ERP systemen, goed met Excel kunnen omgaan
* Scherp analytisch vermogen;
* Creativiteit en oplossingsgerichtheid;
* Pro-actief
* Accuraat

Wat biedt Prénatal jou?
Een leuke en belangrijke baan, waarin je bijdrage er echt toe doet! Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Ook hebben we voor jou een aantal kortingen geregeld bij diverse verzekeringen zoals een collectieve ziektekostenverzekering en diverse kortingen op verzekeringen bij Centraal Beheer. Tenslotte krijg je als werknemer van Prénatal korting op ons eigen assortiment.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben op dit moment bijna 52 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores. Ons Servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Meer informatie kun je vinden op www.prenatal.nl.

Interesse?
Ben jij onze nieuwe Supply Chain medewerker? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Dat kan door onderstaande sollicitatiebutton te gebruiken.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.