Verkoopmedewerker Citystore

Wat ga je doen?
Als Verkoopmedewerker ontmoet je klanten die jouw hulp vragen bij één van de belangrijkste gebeurtenissen in hun leven, het krijgen van een kindje. Zij willen graag advies over alles wat ze nodig hebben tijdens de zwangerschap en in de eerste dagen, maanden en jaren na de geboorte. Dat varieert van rompertjes en zwangerschapskleding tot kinderwagens en wiegjes. Je hebt een hele belangrijke taak door goed te luisteren, hun wensen te begrijpen en goed en passend advies te geven. Hierdoor zullen ze uiteindelijk met een goed gevoel de winkel verlaten en terugkomen omdat ze door jou zo goed geholpen zijn.

Wat verwacht Prénatal van jou?
Veel, maar het allerbelangrijkste is dat je in staat bent je in te leven in de klant, dat je goed advies kunt geven en een verkoop kunt afronden. Door jouw uitstraling komen klanten graag naar je toe en door je kennis en ervaring weet je dat vertrouwen waar te maken. We verwachten dat je een relevant MBO-diploma hebt en dat je al eerder verkoopervaring hebt opgedaan. Om goed advies te kunnen geven, zal je ook alle ins en outs van onze producten moeten kennen, maar natuurlijk leren wij je dat!

Werken op de belangrijkste verkoopmomenten (weekenden, koopavonden en feestdagen) zie je als vanzelfsprekend. Ook is een flexibel werkrooster voor jou goed inpasbaar. Het betreft hier een tijdelijke functie tot en met september 2019.

Wat biedt Prénatal jou?
• Een leuke baan waarin je al je verkoopkwaliteiten kwijt kunt en waarin je een vertrouwensband met je klanten kunt opbouwen.
• Goede arbeidsvoorwaarden.
• Korting bij diverse sportscholen.
• Personeelskorting op ons eigen assortiment.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben op dit moment ongeveer 50 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores. Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst.
Kijk voor meer informatie op www.prenatal.nl.

Interesse?
Ben jij onze nieuwe Verkoopmedewerker? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.